Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Sabtu, 4 Disember 2010

MENANG HADIAH BERNILAI RM 320.00 DI PAMERAN MAHA 2010Salam kepada semua...

Penulis Smart Gneration sekadar berkongsi satu berita gembira buat Penulis apabila telah memenangi Hadiah bernilai RM 320.00 di Pameran MAHA 2010 ini daripada syarikat BITROPICS MALAYSIA BERHAD.Sungguh tidak sangka dengan hanya menjawab soalan Mudah dan masuk ke dalam Vakum Angin untuk mendapatkan kertas bewarna.Cuma rezeki Penulis hanya dapat kertas bewarna kuning dan hijau sahaja,jika dapat kertas bewarna merah,WOW..Hadiah bernilai RM 500.00 tu..sikit lagi penulis nak dapat kertas warna merah tu..tapi tak pelah..rezeki penulis setakat RM 320.00 ni sahaja.

UNTUK AKHIRNYA ,SESIAPA YANG BERKESEMPATAN UNTUK KE PAMERAN MAHA 2010 PADA HUJUNG MINGGU NI JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MENDAPATKAN INFORMASI DAN MAKLUMAT PADA PAMERAN KALI INI.PENULIS YAKIN BANYAK MAKLUMAT BERGUNA YANG BOLEH DIPEROLEHI DARIPADA PAMERAN SEUMPAMA INI....

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse