Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 27 Februari 2015

PROMOSI PENCUKUR BULU TERKINI WIZZIT TWEEZER DI MALAYSIA




Ingin tahu cara melenyapkan terus bulu-bulu di badan anda dengan cara mudah dan terbukti berkesan?


Akhirnya anda kini sudah temui satu cara terbaru dan telah TERBUKTI BERKESAN untuk melenyapkan terus bulu dibadan dengan mudah dan selamat dalam masa amat singkat sahaja. Tak perlu kos tinggi malah tak perlu amalkan petua-petua ‘nenek moyang’ yang tidak berkesan.
Baca segala apa yang ingin disampaikan dalam laman web ini hingga habis! ...




Assalamualaikum & Salam Sejahtera buat rakan , terima kasih terlebih dahulu saya ucapkan buat anda kerana sudi bertandang ke laman web saya ini.
Mari saya nak tanyakan anda satu soalan ‘cepumas’ buat anda  ...

Adakah anda inginkan hilangkan semua bulu-bulu yang tak diingin di badan anda?




Tak payah lah nak bagi jawapan ‘bohong’ pada saya. Sudah tentu jawapan anda memang NAK hilangkan bulu supaya lebih cantik dan bersih.

Jika betul itu yang anda inginkan, saya ada berita baik untuk anda ...




Ya, memang apa yang anda dengar ni bukan omongan kosong. Dah ada bukti-buktinya okay!

Peruntukkan 10-15 minit sahaja masa anda untuk terus membaca segala yang bakal saya sampaikan dalam laman web ini hingga habis.

OK, sebelum kita pergi lebih jauh, mari saya bawa anda untuk kita renung-renungkan sejenak terlebih dahulu ...





  • Bulu cepat tumbuk balik?
  • Sukar mencukur bulu di tempat sensitif?
  • Sakit.. tiap kali mencukur?
  • Bahagian dicukur menjadi hitam?
  • Kulit jadi kasar?
  • Shaver yang tajam dan perlu sentiasa tukar blade?
  • Waxing yang menyakitkan ?

Sudah, anda kini boleh ucapkan Selamat Tinggal kepada segala permasalahan di atas tu!

Anda kini mampu mengubah diri anda 360 darjah dan menaikkan ‘saham’ diri anda hingga ke tahap suami anda tak pandang dah wanita lain!

Semuanya dengan bantuan ...



  • AUTOMATIC TWEEZER mencabut TERUS DARIPADA AKAR (BUKAN CUKUR)
  • Tidak perlu lagi shave atau wax yang menyakitkan!
  • Tumbuh lebih lambat daripada SHAVE !
  • 30 x LEBIH PANTAS daripada cabutan manual.
  • Sangat Sesuai untuk lelaki dan wanita
  • Boleh digunakan di semua bahagian badan
  • Tiada kos tambahan
  • Tiada kesan sampingan
  • Memutih dan mencerahkan bawah ketiak
  •  

  • Anda nak tahu cara bagaimana nak melenyapkan terus bulu-bulu di badan dengan cara mudah dan murah? Kini anda tak perlu lagi letih dan sakit mencabut secara manual. Kami ada jawapan untuk masalah anda! Automatic Tweezer mencabut terus daripada akar tanpa rasa sakit, licin, pantas, mudah, dan semestinya hasil yang lebih bersih untuk jangka masa yang lebih lama! Apa lagi kelebihannya?
    ✔ AUTOMATIC TWEEZER mencabut terus dari akar
    ✔ Tidak perlu lagi shave atau wax yang menyakitkan!
    ✔ Tumbuh lebih lambat daripada SHAVE !
    ✔ 30 x LEBIH PANTAS drpd cabutan manual.
    ✔ Sangat Sesuai untuk lelaki dan wanita
    ✔ Boleh digunakan di semua bahagian badan.

    Keberkesanan seperti rawatan pada pakar rambut rm300 ini boleh diperolehi dengan 1 Set Wizzit Tweezer yang berharga :

    RM 30 / Semenanjung Malaysia
    RM 40 / Sabah & Sarawak






    Kenapa mesti beli sekarang?
    Anda mesti berminat & teruja tapi kenapa perlu beli sekarang bukan besok?








BERMINAT UNTUK DAPATKAN DENGAN HARGA TERENDAH! SMS / WHATSAPP / TELEGRAM/WECHAT  - 013-3041806
RM 30 SAHAJA TERMASUK POS! 

YA...RM 30 SAHAJA TERMASUK POS! 

CARA PEMBAYARAN :-

PEMBAYARAN BOLEH DI BUAT MELALUI MAYBANK ATAU CIMB BANK

CIMB-NO AKAUN 03110019562528 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

MAYBANK-NO AKAUN 164593084919 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT BARANG AKAN TERUS DI HANTAR PADA HARI BEKERJA...

SMS : NAMA / ALAMAT PENGHANTARAN/ DAN BUKTI TRANSAKSI KE NOMBOR 013-3041806

RM 30

ADD POSTAGE
RM 10 SABAH / SARAWAK

UNTUK TEMPAHAN SILA TAIP
>> WIZZIT TWEEZER<<

**********************
UNTUK TINDAKAN LEBIH PANTAS, WHATSAPP / SMS 013-3041806

GOODS SOLD ARE NOT RETURNABLE, REFUNDABLE & EXCHANGEABLE


Tweeze Wizzit merupakan teknologi terkini yang membantu anda menyingkir bulu roma pada wajah dan tubuh terus dari akarnya TANPA RASA SAKIT !!!
Ia mudah dan selamat digunakan serta lembut untuk kulit lelaki dan wanita. Berus pembersih disertakan bersama.
Kandungan: 
- Tweeze
- Berus pembersih
AUTOMATIC TWEEZER mencabut TERUS DARIPADA AKAR (BUKAN CUKUR)
Mudah dan selamat untuk digunakan
Mudah untuk dibersihkan
Sesuai untuk dahi, pipi, atas bibir, lutut, jari, lutut dan bawah lengan
Sesuai untuk semua jenis kulit
Boleh digunakan di semua bahagian badan
Sesuai untuk lelaki dan wanita
Tidak perlu lagi shave atau wax yang menyakitkan!
Tumbuh lebih lambat daripada SHAVE !
30 x LEBIH PANTAS daripada cabutan manual.
Tiada kos tambahan
Tiada kesan sampingan
Memutih dan mencerahkan bawah ketiak
Cara Penggunaan Tweeze Wizzit : 
Hidupkan suis Tweeze (gunakan 2 bateri AAA)
Rapatkan Tweeze pada bahagian yang dikehendaki

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut