Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Thursday, March 26, 2015

PROMOSI PENGHALAU SERANGGA RIDDEX PLUS PEST REPELLING AID DENGAN HARGA TERENDAH!




Nak halau haiwan/serangga perosak?Gunalah RIDDEX PLUS Pest Repeller. Tidak perlu refill, selamat digunakan. 


Riddex Plus berfungsi dengan mengeluarkan gelombang bunyi berfrekuensi tinggi yang mana dapat menghalau haiwan/serangga perosak seperti tikus, lipas, nyamuk dan sebagainya 


Kelebihan produk :-

1) Menjimatkan kos menghalau haiwan/serangga perosak
2) Tidak mengeluar sebarang bau
3) Tidak berbahaya kepada manusia
4) Tidak mengganggu haiwan peliharaan (except hamsters, gerbils, rabbits or other rodent pets)
5) Tiada penggunaan bahan kimia
6) Berkesan dalam masa yang singkat (1-2 minggu)

JUST PLUG AND LEAVE


APA BARANG DECOR RUMAH CANTIK2 TAPI TIKUS..CICAK N LIPAS JOIN DUK SKALI..Dah la kotor..rosakkan brg lak tu..

Kawalan perosak adalah "perniagaan bahaya" untuk rumah anda, terutamanya apabila kebanyakan kaedah termasuk meletakkan racun atau memasang peralatan di rumah anda yang boleh menjadi berbahaya untuk kanak-kanak anda. Pastikan perkara-perkara mudah tetapi hanya sebagai berkesan dengan Riddex Plus Digital Perosak Repeller

-Riddex Plus Digital Perosak Repeller bertukar pendawaian pada dinding ke dalam satu kuasa perosak menangkis tidak kelihatan
-Pemacu jauh perosak menggunakan gelombang bunyi ultrasonik
-Tidak membunuh perosak jadi akan ada keperluan untuk membersihkan perosak mati
-Sesuai untuk rumah dan pejabat
-Sgt berkesan pada tikus, lipas dan labah-labah
-berkesan di belakang dinding dan siling, di bawah lantai
-Selamat untuk kanak-kanak dan haiwan peliharaan (tidak termasuk jenis tikus)
-Membantu untuk mengawal perosak yang tidak diingini dengan berkesan 
-Dimensi: 10 * 6 cm
-Bekalan kuasa: 220V outlet (palam STD european)
-Selamat untuk digunakan, tiada bahan kimia berbahaya
-Dibina bersama lampu malam
-Tidak menyebabkan bau asap atau bau yg menjengkelkan




BERMINAT UNTUK DAPATKAN DENGAN HARGA TERENDAH! SMS / WHATSAPP / TELEGRAM/WECHAT  - 013-3041806
RM 40 SAHAJA TERMASUK POS! 

YA...RM 40 SAHAJA TERMASUK POS! 

CARA PEMBAYARAN :-

PEMBAYARAN BOLEH DI BUAT MELALUI MAYBANK ATAU CIMB BANK

CIMB-NO AKAUN 03110019562528 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

MAYBANK-NO AKAUN 164593084919 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT BARANG AKAN TERUS DI HANTAR PADA HARI BEKERJA...

SMS : NAMA / ALAMAT PENGHANTARAN/ DAN BUKTI TRANSAKSI KE NOMBOR 013-3041806

RM 40 

ADD POSTAGE
RM 10 SABAH / SARAWAK

UNTUK TEMPAHAN SILA TAIP
>> RIDDEX PLUS<<

**********************
UNTUK TINDAKAN LEBIH PANTAS, WHATSAPP / SMS 013-3041806

GOODS SOLD ARE NOT RETURNABLE, REFUNDABLE & EXCHANGEABLE

 

 



 

Product specifications and features.

  •  Includes a build-in outlet that fit appliances with power draw of 8 AMPS or below.
  • The product designed by electromagnetic pulse technology. 
  • No more chemicals, poisons or traps.
  • Powerful enough to repel mouse. 
  • Safe for family & Pets. 
  • AC working style, low power consumption, suitable for long life operation.
How does it works.
  • Just plug the unit into an outlet and this technology starts working by altering the normal field around your wiring, creating an environment that aids in the control of rodents.
  • Green Light-indicates Riddex Power Plus is on, and should remain a solid green light at all times. 
  • Red Light-indicates if the cycle is on or off. The red light will blink for 3 minutes and turn off for 3 minutes, the cycle will continuously repeat as long as Riddex Power Plus is plugged in. 
  • Blue Light-push the button on top to turn on/off the night light. 
How many I need.
  • We suggests using one unit for approximately 2000 sq. Ft. An additional unit is recommended if square footage exceeds 2000. 

Warning.

  • The devices shall not be exposed to dripping or splashing and that no objects filled with liquids, such as vases, shall be placed near the device. 


Monday, March 16, 2015

PROMOSI KACAMATA BERJENAMA BERKUALITI TINGGI DENGAN HARGA YANG TERENDAH!



PRODUK KACAMATA KAMI

Antara jenama antarabangsa yang kami jual adalah Rayban dan Setiap produk di bekalkan dengan sarungkacamata yang stylo dan kukuh, kainpengelap kacamata untuk penjagaan lens, begcarrier yang cun,strapkacamata (bergantung pada stok) dan kotak bungkusan yang memang berkualiti.



DAPATKAN SEKARANG SET KACAMATA JENAMA RAYBAN 5 AAA DENGAN HARGA RM 150 TERMASUK POS! 

YA...RM 150 SAHAJA TERMASUK POS

KACAMATA RAYBAN GRADE 5A ORIGINAL GRADE


CEPAT DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN STOK! 




Mengapa harus membeli dengan Kami?


Kenapa kualiti kacamata Rayban kami adalah yang terbaik?

Kenapa kacamata Rayban kami sama seperti di Butik/kedai Optik?

Kenapa? Anda x percaya?

Adakah selama ini anda tercari-cari Kacamata Rayban yang berkualiti Tinggi?

Inginkan kacamata Rayban yang setanding Original? Sedap pakai..x sakit mata..Tapi pada harga mampu milik?

Minyak naik.. Tol naik.. gula naik.. macam2 lg bakal naik.. masih nak beli yg ori pada harga tinggi sedangkan anda boleh jimat berkali2 ganda, dapat sebijik seperti original!! Pelik bukan?

Tidak pelik bg mereka yg sudah membeli dgn kami..

Ada yg risau kawan2 belek2 Rayban anda dan berkata “ ape class pakai spek ciplak, pakai ori la bro ”

Anda x perlu risau lagi.. kerana mereka akan berkata “ perghh..ori nih..cantik beb.. mana ko beli? ”

Nak tau sebab apa?  Hanya di Kedai Kami akan terjawab segala jawapan di atas.


Kualiti produk kami yg bergrade 5A menyamai seperti yg dijual dibutik kacamata. Satu fakta yang anda perlu tahu adalah tidak semua dibutik kacamata kini menjual yg betul2 ori. Disebabkan ini, ramai kini lebih memilih untuk membeli dengan kami.

Kami tidak seperti supplier lain, yang dilihat menjual produk bergred 3A sahaja tetapi declare sebagai 5A, Original Grade, dan pelbagai lagi untuk menarik pelanggan. Kami tidak menyalahkan mereka kerana kemungkinan kurang ilmu pengetahuan/tidak membuat kajian terperinci terlebih dahulu, atau mungkin juga mereka tertipu dengan supplier/pembekal mereka

Ramai yang sudah menyesal beli pada harga mahal dibutik, padahal boleh dapat pada harga berganda-ganda lebih murah pada kualiti yang sama jika membeli dengan kami


Kelebihan Produk RayBan kami:


- Kualiti 99percent sama dgn original


- Sukar utk bezakan dgn original


- Kualiti lens 100percent sama dgn original


- Tidak menyakitkan mata, ada perlindungan sinar UV, (uv400protection) sama seperti original lens


 

Yang terpenting sekali, Kami menawarkan waranty on delivery. jika barang yang sampai mengalami kerosakan/tidak berpuas hati, boleh dipulangkan semula. Hanya kami yang berani berbuat demikian kerana kami yakin dengan kualiti produk kami.



Kualiti teramat kami utamakan



JADI, Jangan tunggu lagi, ORDER SEKARANG sebelum anda terlepas memiliki model kacamata Rayban yg anda minati.. Harga boleh naik pada bila2 masa sahaja.






RAYBAN GRED 3AAA


RayBan Aviator RB3025 Gold Frame, Black Lens


RM 70

Size 58-14 - Medium(Unisex)
Code: GGM3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: Black
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

*Rayban Paperbag Not Include. 


Size 62-14 - (Large)
Code: GGL3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: Black
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


RayBan Aviator RB3025 Gold Frame, G15 Lens


RM 70


Size 58-14 - Medium(Unisex)
Code: GM3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: G-15 Dark Green
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


Size 62-14 - (Large)
Code: GL3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: G-15 Dark Green
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

*Rayban Paperbag Not Include. 



RayBan Aviator RB3025 Gunmetal Frame, G-15 Lens


  • RM 70


    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SM3A

    Frame colour: Gunmetal
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SL3A

    Frame colour: Gunmetal
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)





    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, Black Lens




    RM 70


    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SSGM3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SSGL3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 



    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, G-15 Lens




    RM 70 

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SSM3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SSL3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 

    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, Grey Gradient Lens



    • RM 70


      Size 58-14 - Medium(Unisex)
      Code: SSG2M3A

      Frame colour: Silver
      Lens: Glass with UV400 protection
      Lens colour: Grey Gradient
      The Rb Laser Print on the left lens
      Word 'rayban made in Italy' print on right leg
      On the left leg have printed the model and size.
      RB interlocking at Nose Pad
      Mark on the bridge between lens


      Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


      Size 62-14 - (Large)
      Code: SSG2L3A

      Frame colour: Silver
      Lens: Glass with UV400 protection
      Lens colour: Grey Gradient
      The Rb Laser Print on the left lens
      Word 'rayban made in Italy' print on right leg
      On the left leg have printed the model and size.
      RB interlocking at Nose Pad
      Mark on the bridge between lens


      Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

      *Rayban Paperbag Not Include. 

    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, Mirror Mercury Lens



    RM 70 

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SSCM3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Mirror Mercury
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SSCL3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Mirror Mercury
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    RayBan Aviator RB3025 Black Frame, Black Lens



    RM 70 

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: BLGM3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    Size 62-14 - (Large)
    Code: BLGL3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 



    RayBan Aviator RB3025 Black Frame, G-15 Lens




    RM 70

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: BLM3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 

    Size 62-14 - (Large)
    Code: BLL3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    RayBan Aviator RB3025 Gold Frame, Brown Lens




    RM 70


    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: GBRM3A

    Frame colour: Gold
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Brown
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    Size 62-14 - (Large)
    Code: GGL3A

    Frame colour: Gold
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


     Adakah produk ini mempunyai warranty ?

    • Kami membuat jaminan untuk penghantaran. Jika barang yang sampai kepada pelanggan anda mempunyai masalah seperti lens pecah/ bingkai patah, kami akan gantikan dengan yang baru dengan syarat hendaklah memaklumkan kepada kami dalam masa 12 jam selepas barang diterima.
    • Pelanggan perlu pos semula kepada kami terlebih dahulu dengan memberi tracking number Poslaju.
    • Selepas pengesahan, kami akan menghantar semula yang baru.
    • Bagaimanapun, kes seperti kerosakan lens dan bingkai jarang berlaku kerana kami telah membuat pemeriksaan terlebih dahulu sebelum membuat penghantaran didalam kotak yang keras dan selamat.

    Bolehkah sekiranya pelanggan ingin menukar size ?

    Ya, boleh, tetapi pelanggan anda perlu memasukkan RM10 bersama barang yang hendak dikembalikan untuk menampung kos poslaju dan pembungkusan dari pihak kami.

     Bagaimana jika pelanggan ingin menukar kepada model lain selepas barang diterima ?

    Maaf, kami tidak dapat membenarkan pertukaran tersebut.

    Adakah produk kami akan menjejaskan penglihatan ataupun akan mengakibatkan sakit kepala bila memakai terlalu lama seperti jenama Rayban kat pasar malam tuh ?

    Tidak sama sekali. Kacamata yang kami jual mengandungi lapisan penghalang sinar UV yang melindungi retina mata daripada rosak. Retina mata yang terdedah pada sinar UV inilah yang menyebabkan sakit mata dan kepala.

    Berapakah nilai penghalang UV yang ada pada lens ?

    Nilai lapisan UV pada lens adalah 400UV Protection iaitu sama dengan yang ada pada lens original. Ini bermakna kualiti lens adalah sama 100percent dengan original lens.

    Kenapa Ray-ban yang dijual di pasar malam hanya berharga RM10 ?

    • Ray-ban yang dijual di pasar malam adalah ray-ban murah yang tidak mempunyai gred sama sekali.
    • Lens hanya dibuat dari plastik keras dan tidak mempunyai UV protection yang boleh menyebabkan sakit kepala jika pakai terlalu lama.
    • Walaupun terdapat sticker yang mengatakan ade perlindungan UV, tetapi jika di buat ujikaji di bawah mesin sinar UV Detection, ia sebenarnya tidak mempunyai UV protection sama sekali.

    Apa beza Ray ban Gred 3A dan gred 5A ?

    • Ray ban replika gred 3A dalam kategori 80percent hampir sama dengan rayban authentic dari segi material untuk frame dan lens. Ciri-ciri markings asal rayban seperti di arms dan bridge rayban dan juga pada lens rayban tersebut. Tetapi bagi aspek ketelitian rayban gred 3A masih kurang.
    • Ray-ban replika gred 5A pula dalam kategori ini 90-99percent hampir sama dengan rayban authentic dari segi material untuk frame dan lens, ciri-ciri markings asal rayban dan juga rasa pakainya. Jika dibandingkan dengan rayban yang dijual di kedai-kedai Optikal di Malaysia, ianya kelihatan sama dari segi fizikal dan kualiti. Kualiti rayban kategori ini dijamin memuaskan hati si pemakai.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse