Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Friday, May 22, 2015

PROMOSI SMART PHONE CHARGING HOLDER DENGAN HARGA TERENDAH!





DAPATKAN SMART PHONE HOLDER DENGAN PELBAGAI PILIHAN WARNA KEGEMARAN ANDA! RM 30 SAHAJA TERMASUK POS! SMS/WHATSAP 013-3041806 SEKARANG! 

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA! 

This holder available fit with Mobile Phone with SIZE of Oppo N1, Samsung Note 3/ Note 4. It also can hold for others digital Devices. The Phone is totally sit in the holder, No need to worry the phone will drop when vibrate.   The holder Hangs between Charger or any 3 Pins and the wall Socket. It provides a support to put your phone and a hook for hang the cable   


About Andida Phone Charging Holder Andida Phone Charging holder was designed simple, useful, and colorful personal product.  Andida Phone Charging Holder aim to solve the little problems of daily life. Cable length unable reach to the table or the place to put phone. It also prevent the kids from playing the mobile phone during charging. Protect the kids from charging mobile phone.   


Available 10 colors: Black, Blue, Green, Orange, Purple, Red, Pink, Sky Blue, Yellow and White   


Friday, May 1, 2015

PROMOSI SPY GADGET TERKINI DI MALAYSIA



 Kamera Kacamata HD Fashion -RM 250 SAHAJA TERMASUK POS

Kamera Kacamata 720 HD DVR adalah kacamata PERTAMA DIDUNIA yang dimuatkan dengan teknologi rakaman berdifinasi tinggi HD. Kelihatan amat sempurna dan trendy. Ianya merupakan 'satu helah' yang paling spontan dan bergaya dalam merakam sesuatu saat yang amat penting dalam setiap misi anda ! Awas, ianya adalah sesuatu yang amat tidak disangka dan dijangka samasekali oleh setiap mangsa anda. Mutu gambar yang terang, jelas, kaya dan padat dengan spektrum warna.

Pengalaman saya sendiri (1kedai dotcom) sebagai pengguna kacamata HD Fashion, ianya adalah satu-satunya kamera yang menghasilkan video HD berkualiti terbaik dengan format gambar layar lebar yang direkabentuk sebagai gajet spy. Ianya amat bersahaja, dan saya memakai kemana sahaja samada pergi membeli-belah, sambil memandu, menjemput anak ke sekolah, bertemu pelanggan, minum teh kedai mamak, ke masjid dan berjumpa kawan-kawan.

Setelah saya merakam, hampir kesemua fail akan saya muat turun ke komputer sebagai diari harian dan 'database' yang istimewa. Amat sesuai digunakan jika anda seorang pemerhati yang berkaitan dengan kerja-kerja pembelajaran, pencari bukti, wartawan, penguatkuasa, aktiviti berbasikal, anggota mesyuarat, aktiviti riadah atau untuk aktiviti kekeluargaan.
Kacamata HD Fashion
Ianya begitu mudah dikendalikan hanya dari satu butang saja. Juga begitu mudah untuk di muat turun segala imej rakaman gambar dan video ke komputer anda hanya menggunakan kabel USB.


Ciri-ciri:
  • Fungsi merakam video
  • Fungsi mengambil gambar pegun
  • Fungsi perakam suara digital
  • Fungsi penyimpan data mudah alih
  • Muatan memori 4gB bina dalam.
Kacamata HD

Spesifikasi: 
  • Kualiti gambar beresolusi tinggi
  • Resolusi video:1280 X 720 piksel
  • Format video: AVI
  • Audio: Stereo
  • Lensa: 5 mega pixels kamera CMOS
  • Kelajuan rakaman: Max 30 frame per saat
  • Read/write speed: 1.5MBps-60MBps
  • USB:2.0 (Berkelajuan tinggi)
  • Bekalan kuasa: Bateri 280mAh Li-polymer bina dalam
  • Jangkamasa kuasa :1-2 jam bila di cas penuh
  • Penggunaan tenaga: n<0 .8w="" li="">
  • Muatan memori: Max 32GB(not included)
  • Suhu kerja: 0  - 60 darjah selsius
  • Suhu penyimpanan: -20 hingga 80 darjah Selsius
  • Perisian pemain: Windows Media Player, Real player, Storm codec, VLC
  • Menu bahasa :English/Chinese
  • Sistem operasi: WinXP, Win2000,Windows Vista, Win7
  • Saiz: 150 X 140 X 40mm (jika dilipat)
  • Berat : Purata 35 gram
Kacamata HD
Bagaimana mudahnya ia dikendalikan :
Merakam Video:
Apabila kacamata dalam kedudukan mod standby, tekan butang ON / OFF selama 2 saat. Lampu penunjuk LED merah akan berkelip sebanyak 3 kali lalu padam. Proses rakaman mula berjalan. Untuk menghentikan rakaman, tekan butang ON / OFF sekali dengan pantas (short press). Lampu LED biru akan berkelip 3 kali, fail rakaman video akan disimpan dalam bentuk AVI dan kamera ditutup / tidak aktif.
Merakam foto pegun:
Apabila kacamata dalam kedudukan mod standby, tekan butang ON / OFF dengan pantas sekali untuk snap satu imej foto. Lampu merah LED akan berkelip sekali menandakan satu imej foto telah dirakam. Tekan dengan pantas sekali lagi untuk gambar seterusnya dan lampu merah LED juga turut berkelip sekali lagi.
Menutup (shutt off) kamera:
Ianya dilengkapi dengan fungsi automatik padam sendiri jika ianya tidak aktif selama 1 minit setelah kacamata dihidupkan atau dalam kedudukan mod standby. Apabila bateri dalam situasi hampir habis, lampu LED berwarna merah dan biru berkelip 3 kali. Fail rakaman terakhir akan disimpan terlebih dahulu sebelum ianya padam sepenuhnya.
Sumber tenaga:

Jika ianya gagal untuk di hidupkan, selalunya ia berpunca dari kuasa bateri yang telah habis dan ianya perlu di cas semula. Untuk 3 kali pada peringkat permulaan, anda dinasihatkan untuk mengecas bateri selama antara 8 hingga 12 jam bagi memastikan prestasi terbaik pada masa seterusnya. Pastikan ianya TIDAK dicas melebihi dari 12 jam.
Berikutnya, ianya memerlukan hanya 3 jam untuk cas penuh dengan menggunakan kabel USB.
Jika anda tidak menggunakan ia pada masa yang lama, kami mengesyorkan anda mengecas semula sebelum menggunakan.

Fungsi Reset

Sekiranya anda dapati fungsi kacamata tersekat (hanged / jammed), ianya perlu di reset semula. Anda perlu dapatkan jarum atau sesuatu yang tajam untuk dicucukkan pada lubang reset. Kedudukan lubang reset terletak paling hujung besebelahan dengan port usb pada batang penyangkut telinga. Terdapat suis kecil didalam lubang dan seakan rasa 'klik' apabila dicucuk dengan jarum.
Menetapkan Waktu Rakaman

Sila baca manual yang disertakan dan ikut arahan yang diterangkan. Sambungkan kacamata pada PC atau Laptop anda terlebih dahulu.
Setiap pakej di lengkapi:
1 x Kacamata berkamera HD
1 x Sarung kacamata
1 x Kain pencuci
1 x Kabel USB
1 x Panduan Caraguna



5.0MP 720P HD Camera Fashion Eyewear 


FEATURES
1. World`s first HD quality video camera eyewear with encryption read disk function
2. Brilliant and rich natural colors, high quality video images.
3. Flexible design suits for different faces for different races and ages.
4. Fashion and cool design keeps up closely with vogue steps.
5. A perfect embrace of fashion concepts and factors, Limited Editions available for picky trend-spotter.
6. 5 mega pixels CMOS camera for clear digital video recording.
7. Free open TF slot meet with different customer`s demand,MAX support 32GB
8. Easy connection with PC/Laptops,no driver needed.
9. User friendly operation button for easy control.
10. Real time recording, never let memorable moments sneak away from life.
11. A must for trend-spotter, journalist, traffic , travelers,
hikers, mount climbers, students, life-lovers and etc.





Jam Meja Pengintipan dan Penyamaran Rahsia (SPY ANALOG)-RM 200 TERMASUK POS

Ianya adalah gajet terbaru dalam kerja-kerja pengumpulan bukti yang berfungsi seperti jam meja biasa. Tersembunyi disebalik penunjuk masa analog 12 jam ini adalah sejenis kamera bersaiz mikro yang sememangya tidak disangka-sangka atau disyaki oleh sesiapa.

Penunjuk masa C2 yang kelihatan cantik dan 'innosence' ini menyembunyikan kebolehannya merakam video beresolusi 720 X 480 piksel berkelajuan 30 bingkai persaat bagi memastikan rakaman yang lancar dan jelas terperinci. Kesemua bukti berharga ini akan disimpan rapi ke dalam kad SD mikro. Bagi memastikan kejayaan misi anda, gajet pengintip ini dilengkapi sensor deria pergerakan yang hanya akan merakam sebaik saja sebarang pergerakan dikesan dihadapan lensa.

Relevan untuk digunakan di pejabat atau di rumah. Kualiti binaan yang teguh ini diperbuat dari keluli tahan karat yang digilap halus bagi menampilkan gaya kontemporari yang elegan sesuai dijadikan elemen hiasan baik dirumah atau pejabat. Ianya CANTIK TAPI BERBISA umpama seorang agen perisik wanita yang jelita tapi bahaya ! Tidak perlu lagi mengupah penyiasat persendirian ratusan ringgit.

Dengan rekabentuk 'stellar' yang bulat dan elegan, tugas pencarian bukti kini lebih mudah ! Adakah pekerja atau pembantu rumah anda tidak jujur terhadap anda ? Adakah benar anak-anak anda nakal ketika dirumah atau sepatutnya mereka harus ada disekolah sepeninggalan ketiadaan anda ? Mungkinkah teman wanita / lelaki anda disyaki tidak setia kepada anda ? Kini segala ketidak pastian yang selama ini menjadi rahsia mereka bakal terbongkar di depan anda hasil dari teknologi pengintipan terbaru dari 1Kedai Dotcom.

Hanya letakkan jam meja spy C2 ini di lokasi strategik anda samada di ruang tamu, kamar tidur, meja pejabat, kabinet hiasan atau sebagainya. Biarkan perisik rahsia C2 ini menjalankan tugasnya memantau aktiviti seharian sehingga anda pulang menyemak hasil 'buruan' pada keesokannya. "Mari kita tengok siapa yang kenaaa...!!"

Jam meja spy C2 adalah penyelesaian bagi anda yang selama ini menjadi persoalan. Ianya membolehkan anda merakam secara senyap-senyap setiap perbualan, pertemuan, mesyuarat atau temuduga tanpa disyaki oleh sesiapa pun jua. Lensa kamera bersaiz mikro yang bergabung dengan angka 12 pada jam merakam video dalam format AVI yang sedia di muat turun melalui kabel ke komputer anda bagi tujuan pengumpulan bahan bukti. Merakam video hingga 2 jam secara berterusan bila bateri di cas penuh. Kualiti gambar yang jelas dan mutu suara berkualiti selain berfungsi sebagai penunjuk masa yang normal.


Ciri-ciri khas:
  • Fungsi merakam video dengan audio
  • Penderia pengesan pergerakan
  • Resolusi video 720 X 480 piksel berkelajuan 30 bingkai sesaat.
  • Format fail rakaman: AVI - MP4
  • Mudah digunakan dengan hanya 1 butang rakaman.
  • Berfungsi secara manual atau automatik melalui mod pengesanan pergerakan.
  • Lensa saiz mikro yang sukar untuk terperasan secara virtual.
  • Badan keluli tahan karat yang teguh dan tahan.
  • Berfungsi seperti penunjuk waktu normal bersahaja.
  • Merekod video dengan resolusi 720 X 480 pada kad SD mikro.
  • Keluli tahan karat dari gred tinggi.
  • Fungsi paparan tarikh dan masa.
  • Setiap fail akan disimpan secara automatik setiap 30 minit sebelum rakaman seterusnya.
  • Tekan butang kanan untuk mod rakaman manual dan butang kiri bagi mod pengesanan gerakan.
  • Rekabentuk yang elegan sesuai menjadi hiasan di meja atau kabinet.
  • Boleh digunakan sebagai kamera web
  • Bateri bina dalam Li-ion boleh cas semula.
  • Jangkauan mikrofon: 3 meter
  • Ukuran: 67mm X 16mm 

Pakej Lengkap:
  • Jam meja berkamera C2
  • Kabel USB
  • Manual Caraguna


Spy Clock with secret video camera and motion/sound detector
This is a seriously clever spy gadget that has the appearance of a clock; in fact, it is in fully working order so that the person being spied upon is hardly ever going to notice that this is spy camera at all. That is because this is a really nice piece of design that uses the latest technology to record video and take still images.

Functional Description

  • Material: Stainless Steel
  • Memory: Micro SD card
  • Time/Date Stamp: Yes (always on)
  • Video Recording Format: AVI
  • Frames Per Second: 30FPS
  • Video Resolution: 640 x 480
  • Photo resolution: 1280 x 960
  • Image Capture Format: JPEG
  • Built-in MIC: Yes
  • Recommended Range for Audio: 1 - 3 Meters
  • Recommended Range for Video: Up to 8 Meters
  • Power Source: 300mAh rechargeable lithium battery
  • Analog 12 Hour Display (Hour, Minute, Second Hands)
  • Time Adjustment
  • USB Port
  • LED Status Indicator
  • OS Supported: Win98/ME/2000/XP/Vista/Win7
  • Working time: About 120 minutes
  • File Size: 1 hour of audio/video will use about 2.5GB memory
  • Dimensions: Clock Face - Diameter: 70 x H:19 (mm)
Package Included

  • 1 x Clock Surveillance Camera
  • 1 x USB Charging Cable
  • 1 x Basic user Manual - English
  • 1 x CD with PC camera Driver
  • 1 x User manual

Saturday, April 25, 2015

PROMOSI SELF STIRRING MUG (PEMBANCUH CAWAN AUTOMATIK) TERENDAH DI PASARAN




Ini hebat! Thermos Mug ini dijamin dapat menghilaangkan stress semasa membuat minuman harian anda. Bagaimana ia berfungsi? Mudah sahaja! Dengan menggunakan beteri bersaiz kecil, pemutar di bawah mug ini berputar sendiri dengan laju untuk mengacau air minuman anda. Hanya tekan butang dipemegang dan lihat air minuman panas anda dikacau semakin laju. Sangat sesuai untuk membuat minuman panas kepada pengguna yang sedang mengejar masa dipagi hari. Malah tidak perlu lagi mencari sudu kecil and risaw kecederaan yang mungkin anda alami ketika mengacau minuman panas itu.  Ia amat mudah dan menjimatkan masa!! Sebab itu kami sukakan Gyadoso Thermos Mug!


Maklumat Produk:

Ø Tekan butang dipemegang dan air akan dikacau dengan sendirinya!

Ø Sesuai untuk pengemar minuman.

Ø Boleh mengisi sebanyak 350ml air

Ø Diesrtakan penutup mudah alih.

Bateri:

Ø 2x AAA bateri – disertakan sekali

Size :

Ø Ukuran 8.8cm x 11.2cm 





This Self Stirring Mug is a good news for those who are lazy to stir their own drinks! Now, with this Self Stirring Mug, all you need to do is to pour in your drinks, and it will automatically stir your drinks.

Features
*Material: Stainless steel
*Battery requirements: 2 AAA batteries (not included
*Push button to start stirring process
*Built-in spinning plastic disk
*Comes with snap-lock lid


BERMINAT UNTUK DAPATKAN DENGAN HARGA TERENDAH! SMS / WHATSAPP / TELEGRAM/WECHAT  - 013-3041806
RM 40 SAHAJA TERMASUK POS! 

YA...RM 40 SAHAJA TERMASUK POS! 

CARA PEMBAYARAN :-

PEMBAYARAN BOLEH DI BUAT MELALUI MAYBANK ATAU CIMB BANK

CIMB-NO AKAUN 03110019562528 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

MAYBANK-NO AKAUN 164593084919 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT BARANG AKAN TERUS DI HANTAR PADA HARI BEKERJA...

SMS : NAMA / ALAMAT PENGHANTARAN/ DAN BUKTI TRANSAKSI KE NOMBOR 013-3041806

RM 40

ADD POSTAGE
RM 10 SABAH / SARAWAK

UNTUK TEMPAHAN SILA TAIP
>> SELF STIRRING MUG<<

**********************
UNTUK TINDAKAN LEBIH PANTAS, WHATSAPP / SMS 013-3041806

GOODS SOLD ARE NOT RETURNABLE, REFUNDABLE & EXCHANGEABLE


Thursday, March 26, 2015

PROMOSI PENGHALAU SERANGGA RIDDEX PLUS PEST REPELLING AID DENGAN HARGA TERENDAH!




Nak halau haiwan/serangga perosak?Gunalah RIDDEX PLUS Pest Repeller. Tidak perlu refill, selamat digunakan. 


Riddex Plus berfungsi dengan mengeluarkan gelombang bunyi berfrekuensi tinggi yang mana dapat menghalau haiwan/serangga perosak seperti tikus, lipas, nyamuk dan sebagainya 


Kelebihan produk :-

1) Menjimatkan kos menghalau haiwan/serangga perosak
2) Tidak mengeluar sebarang bau
3) Tidak berbahaya kepada manusia
4) Tidak mengganggu haiwan peliharaan (except hamsters, gerbils, rabbits or other rodent pets)
5) Tiada penggunaan bahan kimia
6) Berkesan dalam masa yang singkat (1-2 minggu)

JUST PLUG AND LEAVE


APA BARANG DECOR RUMAH CANTIK2 TAPI TIKUS..CICAK N LIPAS JOIN DUK SKALI..Dah la kotor..rosakkan brg lak tu..

Kawalan perosak adalah "perniagaan bahaya" untuk rumah anda, terutamanya apabila kebanyakan kaedah termasuk meletakkan racun atau memasang peralatan di rumah anda yang boleh menjadi berbahaya untuk kanak-kanak anda. Pastikan perkara-perkara mudah tetapi hanya sebagai berkesan dengan Riddex Plus Digital Perosak Repeller

-Riddex Plus Digital Perosak Repeller bertukar pendawaian pada dinding ke dalam satu kuasa perosak menangkis tidak kelihatan
-Pemacu jauh perosak menggunakan gelombang bunyi ultrasonik
-Tidak membunuh perosak jadi akan ada keperluan untuk membersihkan perosak mati
-Sesuai untuk rumah dan pejabat
-Sgt berkesan pada tikus, lipas dan labah-labah
-berkesan di belakang dinding dan siling, di bawah lantai
-Selamat untuk kanak-kanak dan haiwan peliharaan (tidak termasuk jenis tikus)
-Membantu untuk mengawal perosak yang tidak diingini dengan berkesan 
-Dimensi: 10 * 6 cm
-Bekalan kuasa: 220V outlet (palam STD european)
-Selamat untuk digunakan, tiada bahan kimia berbahaya
-Dibina bersama lampu malam
-Tidak menyebabkan bau asap atau bau yg menjengkelkan




BERMINAT UNTUK DAPATKAN DENGAN HARGA TERENDAH! SMS / WHATSAPP / TELEGRAM/WECHAT  - 013-3041806
RM 40 SAHAJA TERMASUK POS! 

YA...RM 40 SAHAJA TERMASUK POS! 

CARA PEMBAYARAN :-

PEMBAYARAN BOLEH DI BUAT MELALUI MAYBANK ATAU CIMB BANK

CIMB-NO AKAUN 03110019562528 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

MAYBANK-NO AKAUN 164593084919 (MOHD ASRI ZULKIFLI)

SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT BARANG AKAN TERUS DI HANTAR PADA HARI BEKERJA...

SMS : NAMA / ALAMAT PENGHANTARAN/ DAN BUKTI TRANSAKSI KE NOMBOR 013-3041806

RM 40 

ADD POSTAGE
RM 10 SABAH / SARAWAK

UNTUK TEMPAHAN SILA TAIP
>> RIDDEX PLUS<<

**********************
UNTUK TINDAKAN LEBIH PANTAS, WHATSAPP / SMS 013-3041806

GOODS SOLD ARE NOT RETURNABLE, REFUNDABLE & EXCHANGEABLE

 

 



 

Product specifications and features.

  •  Includes a build-in outlet that fit appliances with power draw of 8 AMPS or below.
  • The product designed by electromagnetic pulse technology. 
  • No more chemicals, poisons or traps.
  • Powerful enough to repel mouse. 
  • Safe for family & Pets. 
  • AC working style, low power consumption, suitable for long life operation.
How does it works.
  • Just plug the unit into an outlet and this technology starts working by altering the normal field around your wiring, creating an environment that aids in the control of rodents.
  • Green Light-indicates Riddex Power Plus is on, and should remain a solid green light at all times. 
  • Red Light-indicates if the cycle is on or off. The red light will blink for 3 minutes and turn off for 3 minutes, the cycle will continuously repeat as long as Riddex Power Plus is plugged in. 
  • Blue Light-push the button on top to turn on/off the night light. 
How many I need.
  • We suggests using one unit for approximately 2000 sq. Ft. An additional unit is recommended if square footage exceeds 2000. 

Warning.

  • The devices shall not be exposed to dripping or splashing and that no objects filled with liquids, such as vases, shall be placed near the device. 


Monday, March 16, 2015

PROMOSI KACAMATA BERJENAMA BERKUALITI TINGGI DENGAN HARGA YANG TERENDAH!



PRODUK KACAMATA KAMI

Antara jenama antarabangsa yang kami jual adalah Rayban dan Setiap produk di bekalkan dengan sarungkacamata yang stylo dan kukuh, kainpengelap kacamata untuk penjagaan lens, begcarrier yang cun,strapkacamata (bergantung pada stok) dan kotak bungkusan yang memang berkualiti.



DAPATKAN SEKARANG SET KACAMATA JENAMA RAYBAN 5 AAA DENGAN HARGA RM 150 TERMASUK POS! 

YA...RM 150 SAHAJA TERMASUK POS

KACAMATA RAYBAN GRADE 5A ORIGINAL GRADE


CEPAT DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN STOK! 




Mengapa harus membeli dengan Kami?


Kenapa kualiti kacamata Rayban kami adalah yang terbaik?

Kenapa kacamata Rayban kami sama seperti di Butik/kedai Optik?

Kenapa? Anda x percaya?

Adakah selama ini anda tercari-cari Kacamata Rayban yang berkualiti Tinggi?

Inginkan kacamata Rayban yang setanding Original? Sedap pakai..x sakit mata..Tapi pada harga mampu milik?

Minyak naik.. Tol naik.. gula naik.. macam2 lg bakal naik.. masih nak beli yg ori pada harga tinggi sedangkan anda boleh jimat berkali2 ganda, dapat sebijik seperti original!! Pelik bukan?

Tidak pelik bg mereka yg sudah membeli dgn kami..

Ada yg risau kawan2 belek2 Rayban anda dan berkata “ ape class pakai spek ciplak, pakai ori la bro ”

Anda x perlu risau lagi.. kerana mereka akan berkata “ perghh..ori nih..cantik beb.. mana ko beli? ”

Nak tau sebab apa?  Hanya di Kedai Kami akan terjawab segala jawapan di atas.


Kualiti produk kami yg bergrade 5A menyamai seperti yg dijual dibutik kacamata. Satu fakta yang anda perlu tahu adalah tidak semua dibutik kacamata kini menjual yg betul2 ori. Disebabkan ini, ramai kini lebih memilih untuk membeli dengan kami.

Kami tidak seperti supplier lain, yang dilihat menjual produk bergred 3A sahaja tetapi declare sebagai 5A, Original Grade, dan pelbagai lagi untuk menarik pelanggan. Kami tidak menyalahkan mereka kerana kemungkinan kurang ilmu pengetahuan/tidak membuat kajian terperinci terlebih dahulu, atau mungkin juga mereka tertipu dengan supplier/pembekal mereka

Ramai yang sudah menyesal beli pada harga mahal dibutik, padahal boleh dapat pada harga berganda-ganda lebih murah pada kualiti yang sama jika membeli dengan kami


Kelebihan Produk RayBan kami:


- Kualiti 99percent sama dgn original


- Sukar utk bezakan dgn original


- Kualiti lens 100percent sama dgn original


- Tidak menyakitkan mata, ada perlindungan sinar UV, (uv400protection) sama seperti original lens


 

Yang terpenting sekali, Kami menawarkan waranty on delivery. jika barang yang sampai mengalami kerosakan/tidak berpuas hati, boleh dipulangkan semula. Hanya kami yang berani berbuat demikian kerana kami yakin dengan kualiti produk kami.



Kualiti teramat kami utamakan



JADI, Jangan tunggu lagi, ORDER SEKARANG sebelum anda terlepas memiliki model kacamata Rayban yg anda minati.. Harga boleh naik pada bila2 masa sahaja.






RAYBAN GRED 3AAA


RayBan Aviator RB3025 Gold Frame, Black Lens


RM 70

Size 58-14 - Medium(Unisex)
Code: GGM3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: Black
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

*Rayban Paperbag Not Include. 


Size 62-14 - (Large)
Code: GGL3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: Black
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


RayBan Aviator RB3025 Gold Frame, G15 Lens


RM 70


Size 58-14 - Medium(Unisex)
Code: GM3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: G-15 Dark Green
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


Size 62-14 - (Large)
Code: GL3A

Frame colour: Gold
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: G-15 Dark Green
The Rb Laser Print on the left lens
Word 'rayban made in Italy' print on right leg
On the left leg have printed the model and size.
RB interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens


Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

*Rayban Paperbag Not Include. 



RayBan Aviator RB3025 Gunmetal Frame, G-15 Lens


  • RM 70


    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SM3A

    Frame colour: Gunmetal
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SL3A

    Frame colour: Gunmetal
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)





    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, Black Lens




    RM 70


    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SSGM3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SSGL3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 



    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, G-15 Lens




    RM 70 

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SSM3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SSL3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 

    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, Grey Gradient Lens



    • RM 70


      Size 58-14 - Medium(Unisex)
      Code: SSG2M3A

      Frame colour: Silver
      Lens: Glass with UV400 protection
      Lens colour: Grey Gradient
      The Rb Laser Print on the left lens
      Word 'rayban made in Italy' print on right leg
      On the left leg have printed the model and size.
      RB interlocking at Nose Pad
      Mark on the bridge between lens


      Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


      Size 62-14 - (Large)
      Code: SSG2L3A

      Frame colour: Silver
      Lens: Glass with UV400 protection
      Lens colour: Grey Gradient
      The Rb Laser Print on the left lens
      Word 'rayban made in Italy' print on right leg
      On the left leg have printed the model and size.
      RB interlocking at Nose Pad
      Mark on the bridge between lens


      Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

      *Rayban Paperbag Not Include. 

    RayBan Aviator RB3025 Silver Frame, Mirror Mercury Lens



    RM 70 

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: SSCM3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Mirror Mercury
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    Size 62-14 - (Large)
    Code: SSCL3A

    Frame colour: Silver
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Mirror Mercury
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    RayBan Aviator RB3025 Black Frame, Black Lens



    RM 70 

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: BLGM3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    Size 62-14 - (Large)
    Code: BLGL3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 



    RayBan Aviator RB3025 Black Frame, G-15 Lens




    RM 70

    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: BLM3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 

    Size 62-14 - (Large)
    Code: BLL3A

    Frame colour: Black
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: G-15 Dark Green
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    RayBan Aviator RB3025 Gold Frame, Brown Lens




    RM 70


    Size 58-14 - Medium(Unisex)
    Code: GBRM3A

    Frame colour: Gold
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Brown
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)


    Size 62-14 - (Large)
    Code: GGL3A

    Frame colour: Gold
    Lens: Glass with UV400 protection
    Lens colour: Black
    The Rb Laser Print on the left lens
    Word 'rayban made in Italy' print on right leg
    On the left leg have printed the model and size.
    RB interlocking at Nose Pad
    Mark on the bridge between lens


    Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

    *Rayban Paperbag Not Include. 


     Adakah produk ini mempunyai warranty ?

    • Kami membuat jaminan untuk penghantaran. Jika barang yang sampai kepada pelanggan anda mempunyai masalah seperti lens pecah/ bingkai patah, kami akan gantikan dengan yang baru dengan syarat hendaklah memaklumkan kepada kami dalam masa 12 jam selepas barang diterima.
    • Pelanggan perlu pos semula kepada kami terlebih dahulu dengan memberi tracking number Poslaju.
    • Selepas pengesahan, kami akan menghantar semula yang baru.
    • Bagaimanapun, kes seperti kerosakan lens dan bingkai jarang berlaku kerana kami telah membuat pemeriksaan terlebih dahulu sebelum membuat penghantaran didalam kotak yang keras dan selamat.

    Bolehkah sekiranya pelanggan ingin menukar size ?

    Ya, boleh, tetapi pelanggan anda perlu memasukkan RM10 bersama barang yang hendak dikembalikan untuk menampung kos poslaju dan pembungkusan dari pihak kami.

     Bagaimana jika pelanggan ingin menukar kepada model lain selepas barang diterima ?

    Maaf, kami tidak dapat membenarkan pertukaran tersebut.

    Adakah produk kami akan menjejaskan penglihatan ataupun akan mengakibatkan sakit kepala bila memakai terlalu lama seperti jenama Rayban kat pasar malam tuh ?

    Tidak sama sekali. Kacamata yang kami jual mengandungi lapisan penghalang sinar UV yang melindungi retina mata daripada rosak. Retina mata yang terdedah pada sinar UV inilah yang menyebabkan sakit mata dan kepala.

    Berapakah nilai penghalang UV yang ada pada lens ?

    Nilai lapisan UV pada lens adalah 400UV Protection iaitu sama dengan yang ada pada lens original. Ini bermakna kualiti lens adalah sama 100percent dengan original lens.

    Kenapa Ray-ban yang dijual di pasar malam hanya berharga RM10 ?

    • Ray-ban yang dijual di pasar malam adalah ray-ban murah yang tidak mempunyai gred sama sekali.
    • Lens hanya dibuat dari plastik keras dan tidak mempunyai UV protection yang boleh menyebabkan sakit kepala jika pakai terlalu lama.
    • Walaupun terdapat sticker yang mengatakan ade perlindungan UV, tetapi jika di buat ujikaji di bawah mesin sinar UV Detection, ia sebenarnya tidak mempunyai UV protection sama sekali.

    Apa beza Ray ban Gred 3A dan gred 5A ?

    • Ray ban replika gred 3A dalam kategori 80percent hampir sama dengan rayban authentic dari segi material untuk frame dan lens. Ciri-ciri markings asal rayban seperti di arms dan bridge rayban dan juga pada lens rayban tersebut. Tetapi bagi aspek ketelitian rayban gred 3A masih kurang.
    • Ray-ban replika gred 5A pula dalam kategori ini 90-99percent hampir sama dengan rayban authentic dari segi material untuk frame dan lens, ciri-ciri markings asal rayban dan juga rasa pakainya. Jika dibandingkan dengan rayban yang dijual di kedai-kedai Optikal di Malaysia, ianya kelihatan sama dari segi fizikal dan kualiti. Kualiti rayban kategori ini dijamin memuaskan hati si pemakai.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse