Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Isnin, 6 Disember 2010

GAY BERPESTA SEKS KENA SERBU


SEBAHAGIAN antara 30 gay yang ditahan dalam serbuan di sebuah spa di Jalan Hang Kasturi, Banda Hilir, Melaka malam kelmarin.



MELAKA – Keghairahan sekumpulan 30 gay bercumbuan dalam keadaan berbogel di sebuah spa terencat apabila premis itu diserbu sepasukan penguat kuasa di Jalan Hang Kasturi di sini kelmarin.Lebih memualkan, selepas lampu spa dibuka, anggota pasukan penguat kuasa Bahagian Pekerja dan Pelajar Antarabangsa (BPPA) yang memeriksa premis itu menemui banyak kondom terpakai dan sejenis cecair pelincir yang digunakan pasangan gay melakukan seks.Pengarah (BPPA) Shahdan Othman berkata, serbuan pada pukul 9 malam itu dilakukan oleh BPPA selepas pihaknya menerima maklumat aktiviti seks songsang itu berterusan walaupun premis itu baru diserbu tidak sampai sebulan lalu.“Maklumat mendedahkan aktiviti seks songsang kumpulan gay yang turut membabitkan segelintir pelajar berterusan di spa itu walaupun pemeriksaan demi pemeriksaan dilakukan,” kata beliau ketika dihubungi.Menurut beliau, hasil serbuan terbaru itu mendapati empat daripada 30 lelaki yang berusia 20 hingga 50 tahun yang ditahan itu beragama Islam-KOSMO.


KAH..KAH..KAH...adoi......Lawak juga baca Artikel ni..Kumpulan GAY ini siap boleh buat pesta lagi tu...Macam mana lah nafsu mereka ni boleh songsang.Dengan sesama jenis boleh ada nafsu juga ke?Hurm...harap-harap masyarakat kita tidak terjebak lagi dengan aktiviti tidak bermoral seperti ini.Buat malu rakyat Malaysia je....Kesian kat Wanita yang masih tercari-cari pasangan hidup dan kasih sayang ni...Ada yang Penulis dapat tahu juga ada dikalangan GAY atau LESBIAN ini yang sudah berumah tangga...ini lagi parah kan...?..hurm...yelah...kita boleh minta supaya kita di jauhkan daripada perkara ini.Namun inilah realiti yang berlaku dalam masyarakat kita sekarang walaupun pahit mahu di telankan?....

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut