Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 25 Oktober 2013

Bio Velocity Sleepmate – Pelapik Tilam BVSM



Harga normal BVSM ni ialah RM1288 untuk 1 unit

tapi OFFER sekarang ialah

Pakej Beli 3 unit dengan harga normal dan layak beli unit ke-4 dengan harga hanya RM300 sahaja !!

dekat sini korang ada penjimatan a.k.a discount sebanyak RM988 / pakej

dan setiap pembelian 3 unit pertama tu korang dapat lagi extra CASH rebates in total RM360 / pakej

then..tak stop disitu sahaja...

bonus extra CASH juga sebanyak RM215 / pakej

kalau dikira keseluruhan if korang ambil pakej Beli 3 + 1 ni sebenarnya korang dah

SAVE RM1500++ per pakej tau !!

company extend offer penjimatan sebanyak ini sebab in January sales naik mendadak untuk pelapik tilam BVSM ni...huhuhuhu 

so...cepat2  SMS 013-3041806 untuk grab this opportunity...jangan tertinggal keretapi lagi heheheh

apa yang daku boleh suggest pada yang terfikir2 kalau ambil 4 unit ni nak buat apa banyak sangat tu ...actually banyak benefits nye amek terus 4 unit dgn harga runtuh sekarang !! 

** beli untuk pakai sendiri + umah mak kandung + umah mak mertua + share dengan kawan

or

** derma dekat rumah2 orang tua

or

** derma dekat hospital/klinik

sambil membeli sambil prepare saham akhirat...berbaloi ke idok...??!!:-)
korang membelanjakan duit ke jalan Allah sambil korang sendiri dapat jimatkan pembaziran duit dengan beli masa promosi hebat Biovelocity Sleepmate ni...tapi biarlah niat masa nak beli tu niat yang baik baru dapat pahala !!:-)

sape yang digalakkan pakai BVSM ni sebenarnya ??!!







 

BV Sleep Mate

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.


Bio Velocity Sleepmate adalah PELAPIK TILAM yang :
● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan – waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
Kajian selama 20 tahun – BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?

● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus ,penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity – kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia – bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak – darah lancar seluruh badan
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ?
● sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan ‘deep sleep’ tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin
● otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan
● tidur yg lena dgn sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy

1. Meningkatkan metabolism

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

 

Cara penggunaan BV Sleep Mate :

Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam..


 Cara Penjagaan BV Sleep Mate :

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari pagi di antara waktu 8-10 pagi.. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.


Saiz BV Sleep Mate :

Tilam bersaiz Queen..Namun begitu,jarak kesan BV Sleep Mate boleh mengjangkaui sehingga jarak 3 kaki..


Rasai sendiri kehebatan produk semulajadi ini yang tidak  menggunakan cas elektrik,jed,batu atau sebarang alat lain untuk proses penghasilannya..Hubungi kami untuk mendapatkan produk terhangat di pasaran ini :

SMS NAMA DAN KAWASAN ANDA SERTA SAYA BERMINAT KE NO 0133041806


 

3 ulasan:

zulhilmi tempoyak berkata...

pelapik ke tilam tu..?

asri berkata...

pelapik sahaja..bukan tilam :-)

mashitahrosli berkata...

byk info blog ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut