Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 4 Oktober 2013

SIAPA LAGI NAK JANA WANG DENGAN PANTAS MELALUI INTERNET DALAM 7 HARI?

Apa Rahsia Kejayaan Perniagaan Internet?Hi semua pembaca Blog Smart Generation

Salam sejahtera dari saya, Mohd Asri Zulkifli!

Tahukah saudara rahsia nombor 1 kejayaan pakar-pakar Internet menghasilkan jualan beribu-ribu ringgit melalui Internet?


Blogging?

Bukan..

FaceBook fan page?

Bukan..

Sebenarnya, rahsia kejayaan jangka masa panjang untuk semua jenis perniagaan online ialah "email list" atau senarai pelanggan emel.

Malah, jika saudara berjaya mengumpul senarai emel yang banyak,saudara tidak perlu bimbang pasal FaceBook, SEO, blogging, AdWords dan sebagainya. Cuba bayangkan jika saudara dapat mempromosikan produk saudara kepada 10,000 atau 100,000 orang secara percuma, hanya dengan menekan butang "Send".

Saya sendiri mengakui bahawa fokus saya sentiasa kepada menambahkan pelanggan emel setiap hari..

Tetapi, bagaimana nak mula kalau saudara sekarang ini tidak mempunyai senarai emel langsung, atau terlalu sedikit bilangan pelanggan emel?

Di sini saya ingin mengambil kesempatan untuk memperkenalkan saudara kepada rakan saya Gobala Krishnan, salah seorang pakar Internet terkemuka di Malaysia. Sejak 2005 Gobala memulakan perniagaan Internet secara sepenuh masa, dan sudahpun mengumpul lebih dari 39,000 senarai pelanggan emel dari Malaysia dan juga US.

Baru-baru ini Gobala melancarkan produk terbarunya iaitu "Rahsia Emel":Rahsia Emel adalah laman keahlian, dimana setiap ahli akan menerima:

1) Pendedahan rahsia pemasaran emel dari Gobala Krishnan sendiri
2) Video latihan teknikal setup autoresponder dan Aweber
3) Emel promosi siap lengkap untuk produk hangat ClickBank
4) Template landing page professional siap lengkap
5) Template FaceBook Fan Page siap lengkap

Tips dan teknik yang didedahkan oleh Gobala memang berkualiti tinggi dan terbukti berkesan. Saya sendiri mendapat banyak ilmu daripada Gobala yang akan membantu perniagaan Internet saya makin berkembang.

Saya pasti saudara juga akan menerima manfaat yang sama, jadi sila ke laman web ini sekarang juga dan register untuk menjadi ahli "Rahsia Emel":

RAHSIA E-MEL!

Yang Ikhlas,

MOHD ASRI BIN ZULKIFLI

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse