Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 31 Disember 2010

PANAS!!!!!!:LAMAN WEB PERSATUAN BOLA SEPAK DIGODAM OLEH HACKER INDONESIA!!!!!


salam kepada semua...

MEMANG BIKIN PANAS KALI INI ..HACKER INDONESIA MEMANG KURANG AJAR ....TERBARU LAMAN WEB PERSATUAN BOLA SEPAK MALAYSIA TELAH DI HACK/DIGODAM OLEH PENGODAM INTERNET DIPERCAYAI DARIPADA INDONESIA..ANDA SEMUA BOLEH LIHAT SENDIRI DI LAMAN WEB PERSATUAN BOLA SEPAK MALAYSIA(FAM) DISINI  www.fam.org.my

MEMANG MEREKA INI MELAMPAU...TERIMALAH KENYATAAN KEKALAHAN DENGAN MALAYSIA...BIAR KALAH BERMARUAH ...MEREKA NAMPAKNYA TIDAK DAPAT MENERIMA KEKALAHAN DI TANGAN MALAYSIA DENGAN AGREGAT 4-2 PADA PERLAWANAN AKHIR PIALA AFF SUZUKI BARU-BARU INI...

KEPADA SEMUA PENGGUNA AKAUN FACEBOOK,TWITTER,BLOG DAN SEBAGAINYA..SILA BERHATI-HATI..JANGAN BIARKAN LAMAN WEB ANDA DI GODAM OLEH HACKER YANG TIDAK BERMARUAH INI!!!!!!

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kepada para blogger sekalian, sila daftarkan diri anda di 'http://www.cloudflare.com/' untuk mengelakkan blog anda daripada di HACK oleh mat indon. Menyesal dulu pendapatan ok!

kelhome berkata...

bodo sungguh2 nah sep2 indon ni.

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse