Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 10 Disember 2010

HARI LAHIR KU YANG KE-22

salam kepada semua..

PADA HARI INI ALHAMDULLILAH GENAPLAH SUDAH UMUR PENULIS SMART GENERATION IAITU 22 TAHUN YANG LAHIR PADA 10.12.1988.BERSYUKUR KEPADA ALLAH KERANA MASIH MEMBERIKAN NIKMAT DAN KESIHATAN YANG BAIK KEPADA DIRI PENULIS.PENULIS MENGHARAPKAN SEMOGA UMUR PENULIS DI BERKATI DAN SENTIASA MENDAPAT RAHMAT DAN HIDAYAH DARIPADA ALLAH S.W.T.SEMOGA HARAPAN DAN CITA-CITA PENULIS AKAN TERCAPAI.

TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA KEPADA KELUARGA DAN KAWAN-KAWAN YANG MENGUCAPKAN UCAPAN HARI LAHIR PENULIS DAN MENDOAKAN KEBAIKAN DAN KESEJAHTERAAN PENULIS.YANG PALING ISTIMEWA JUGA YANG TELAH MENYAMBUT HARI LAHIR PENULIS IAITU HARMINI AZUATTI BT ABU BAKAR.TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK KERANA TELAH MEMBELIKAN KEK DAN MENGHADIAHKAN JAM YANG SANGAT CANTIK.SANGAT-SANGAT HARGAI APA YANG TELAH DILAKUKAN.DOAKAN KEBAHAGIAAN KAMI BERSAMA.AMEEN...


1 ulasan:

misz myza berkata...

happy birthday!!! :p

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse