Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 19 November 2010

ASTRO AWANI:SESI MEJA BULAT-MEMPERLUASKAN PELUANG UNTUK KECEMERLANGAN


Pada hari ini iaitu 19 November 2010 Penulis Smart Generation sekali lagi diberikan peluang oleh pihak Astro Awani untuk menjadi ahli panel dalam rakaman sesi Meja Bulat yang diadakan pada hari ini.Sememangnya Penulis Smart Generation mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Astro Awani yang masih memberikan kepercayaan kepada penulis untuk menjadi ahli panel membincangkan topik;MEMPERLUASKAN PELUANG UNTUK KECEMERLANGAN.Rancangan yang di hos kan oleh pengacara popular Astro Awani iaitu Suhaimi Sulaiman serta barisan ahli panel yang tidak kurang hebatnya daripada pelbagai pihak iaitu Profesor Datuk Hussin Ahmad,tokoh guru kebangsaan,Hj Irmohizam Ibrahim,Naib Presiden MBM,Tuan Syed Akhbar Ali,usahawan emas dan juga merupakan Presiden Blogger Semalaysia.

Perbincangan ini berkisar bagaimana menjadikan ``90%`` pelajar itu sehebat ``10% `` yang cemerlang dalam peperiksaan.

General discussion theme: Get the top 10% to excel extraordinary and the 90% break new barriers and ``equally successful``

Talking Point:1.understanding the existing approach to educating the top 10% vs the remaining 90%
                     2.evaluating potentials at an early age
                     3.managing and educating late bloomers
                     4.areas not measured by exams
                     5.acquiring other`living` skills and measuring them
                     6.make the system work for the  90%

SAKSIKAN RANCANGAN INI YANG AKAN DISIARKAN DI SALURAN 501 ASTRO AWANI PADA HARI JUMAAT IAITU 26 NOVEMBER 2010 JAM 8.15 MALAM.


BERIKUT MERUPAKAN GAMBAR-GAMBAR KENANGAN PENULIS BERSAMA AHLI PANEL DAN PENGACARA ASTRO AWANI.:








Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut