Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 22 Oktober 2010

PENGANJUR ISLAMIC FASHION SHOW MALAYSIA PERLU MINTA MAAF!!!!!

salam kepada semua..


PENULIS SEBAGAI MAHASISWA SEMEMANGNYA MENUNTUT SUPAYA PIHAK YANG MENGANJURKAN ISLAMIC FASHION SHOW ATAUPUN ISLAMIC FASHION FESTIVAL (IFF) UNTUK MEMOHON MAAF SECARA TERBUKA KEPADA UMAT ISLAM DI SELURUH DUNIA TERUTAMA DI MALAYSIA.KERANA BERDASARKAN PENELITIAN PENULIS BERDASARKAN GAMBAR YANG TELAH DISIARKAN SEWAKTU FESTIVAL INI BELANSUNG SECARA JELAS MENGHINA DAN MENCEMARKAN ISLAM.

PENULIS MENDAPAT MAKLUMAT BAHAWA FESTIVAL INI SEMEMANGNYA DIANJURKAN OLEH MALAYSIA DAN DIASASKAN OLEH DATO` RAJA REZZA SHAH DAN PENAUNGNYA MERUPAKAN DATIN SERI ROSMAH MANSUR.TERNYATA PERTUNJUKAN FESYEN PAKAIAN SEWAKTU FESTIVAL INI BERLANGSUNG BERTENTANGAN DENGAN GARIS PEMAKAIAN SEBENAR  SYARIAT ISLAM MALAHAN TERDAPAT TULISAN NAMA NABI MUHAMMAD S.A.W DI PAKAIAN BERKENAAN.

PENULIS BENAR-BENAR KECEWA JIKA PERTUNJUKAN FESYEN INI BENAR-BENAR DINAUNGI OLEH UMAT ISLAM YANG BERPENGARUH DI MALAYSIA SENDIRI.KALAU BENAR MAHU MEMBUAT PERTUNJUKAN FESYEN INI,JANGANLAH MENGGUNAKAN NAMA ISLAM ITU SENDIRI.KERANA ITU BUKAN BUDAYA ISLAM.DAN ISLAM ITU LEBIH TINGGI DARIPADA SEGALANYA.PENULIS BERADA SENADA DENGAN RAKYAT MALAYSIA TERUTAMA YANG BERAGAMA ISLAM MENUNTUT PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA DAN BERJANJI TIDAK AKAN MENGADAKAN PERTUNJUKAN FESYEN SEUMPAMA INI LAGI.APABILA RAKYAT DENMARK MENGHINA NABI MUHAMMAD S.A.W DENGAN MELUKIS KARIKATUR NABI.SELURUH UMAT ISLAM DI DUNIA BANGKIT MENUNTUT PERMOHONAN MAAF.BAGI PENULIS PERKARA INI JUGA SAMA KERANA MELIBATKAN PENGGUNAAN NAMA NABI MUHAMMAD S.A.W DIATAS PAKAIAN YANG JELAS TIDAK MELAMBANGKAN PRINSIP PAKAIAN ISLAM.

PENULIS MENYATAKAN BANTAHAN INI KERANA MUNGKIN ADA TANGAN-TANGAN GHAIB DI BELAKANG PENGANJURAN FESTIVAL PAKAIAN ISLAM INI YANG TERNYATA MUSUH-MUSUH ISLAM YANG NYATA DAN TIDAK MAHU PEMIMPIN DI NEGARA KITA DIPERGUNAKAN DAN MENJADI BONEKA GOLONGAN INI.PERKARA INI SECARA JELAS AKAN MENJATUHKAN DAN MERENDAHKAN MARTABAT UMAT ISLAM ITU SENDIRI.

PENULIS MEMBUAT PENULISAN INI ATAS DASAR TANGGUNGJAWAB KEPADA SENSITIVITI UMAT ISLAM YANG TERNYATA SEKARANG INI SEOLAH-OLAH MENJADI SEPERTI SUATU MAINAN KEPADA MUSUH-MUSUH ISLAM INI.SEGALA ISU YANG MELIBATKAN SENSITIVITI DAN MARUAH UMAT ISLAM DIABAIKAN BEGITU SAHAJA DAN AMAT SAYANG SEKALI JIKA GOLONGAN PEMERINTAH YANG TURUT BERSEKONGKOL DALAM PERKARA INI.

SEKALI LAGI PENULIS MENUNTUT SUPAYA PERMOHONAN MAAF KEPADA SELURH UMAT ISLAM  DARIPADA PIHAK PENGANJUR PERLU DINYATAKAN SECARA JELAS DAN BERJANJI BAHAWA FESTIVAL SEUMPAMA INI TIDAK AKAN DIADAKAN LAGI!!!!


6 ulasan:

cacing berkata...

bukan takat minta maaf, tapi bertaubat terus!

pN.rOs berkata...

tolong la... wat happen to malaysia n malaysian nowadays?

Tanpa Nama berkata...

http://penembak-tepat.blogspot.com/2010/10/mana-satu-gambar-hina-islam-dalam.html

farhan ali berkata...

macam tu islamic fashion show?
ikut kepala siapa agaknya acuan dia tu..

Tanpa Nama berkata...

ikut kpale rosmah...

Tanpa Nama berkata...

ISLAM AKHIR ZAMAN ADALAH ASING,SAATNYA AKAN TIBA BAGI YG MEYAKININYA..ISLAM ADALAH SEGALANYA,BG YG BERSALAH.JGN MENGAKU DIRI X BERSALAH...TP SECARA IKHLAS MINTA MAAF DEMI AGAMA ALLAH INI.MOGA DOSA2 KITA DIAMPUNI ALLAH YG MAHA PENGAMPUN.

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse