Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Khamis, 28 Oktober 2010

KENANGAN MALAM HARI DI GOLD COAST


Penulis sekadar berkongsi gambar-gambar penulis ketika berkursus di Bagan Lalang selangor.Ini merupakan aktiviti kami di malam hari selepas sesi kursus tamat pada waktu malam.semua dalam gambar ini merupakan Presiden-presiden kolej kediaman di Universiti Malaya.Nakal juga kami semua ni,keluar daripada kem kursus di malam hari dengan memanjat pagar hotel.pengalaman yang tak dapat dilupakan.memang seronok malam ini kami semua melepaskan tension dengan suasana malam yang indah di tepi pantai berdekatan dengan Gold Coast kat selangor.Berjalan mencari tempat makan walaupun semua kedai makan dah tutup dan terjumpa dengan banyak kambing(anjing lah..hehe)...Apapun kami mengharapkan semoga ukhuwah di kalangan kami akan lebih rapat lagi..:-)...

1 ulasan:

nurkaloi berkata...

wahhhh....sronoknyeeeeeeeee.....!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut