Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Ahad, 29 September 2013

TEKNIK BUAT RESUME TERBAIK!

Dah banyak apply kerja?

"Dah banyak apply kerja tapi satu pun tak dipanggil temuduga..argghh,tensionnya!"

Jangan salahkan diri anda TAPI salahkan RESUME anda..!

Ketahui rahsia 'emas' penulisan resume yang masih belum dibongkar di mana-mana..

Anda boleh abaikan iklan ni tapi jangan salahkan saya jika anda GAGAL dalam hidup
suatu hari nanti..

Cepat,rebut 'emas' ini sekarang! Layari PANDUAN LENGKAP BUAT RESUME sekarang dan anda mungkin terkejut dengan apa yang akan saya tawarkan pada anda di sana..! Cepat2..!

Tak Malu ke..?

Tak guna jika anda:

1)Dapat 4 flat di Universiti/Kolej
2)Berwajah tampan/cantik
3)Apply kerja berprofil tinggi....

Kalau tulis resume pun FAIL..!!
Tak malu ke kena ejek dengan kawan-kawan/saudara-mara kalau tak dapat
kerja???

Arrghhh..Serabut!


"Aduhhhh...dah berbulan-bulan tamat pengajian,tapi kerja satu habuk pun tak dapat lagi..nak bayar pinjaman PTPTN,bayar kereta tiap bulan,nak bagi dekat mak ayah,
yang paling teruk tak dapat kahwin sebab kerja takde..arrggghhh!!"

Kalau anda tergolong dalam golongan di atas,anda WAJIB tengok sini--> RAHSIA SUPESTAR BUAT RESUME ..!

"Aduhhhh...dah berbulan-bulan tamat pengajian,tapi kerja satu habuk pun tak dapat lagi..nak bayar pinjaman PTPTN,bayar kereta tiap bulan,nak bagi dekat mak ayah,
yang paling teruk tak dapat kahwin sebab kerja takde..arrggghhh!!"

Kalau anda tergolong dalam golongan di atas,anda WAJIB tengok sini--> RESUME TERBAIK DI SINI ..!

Masih Menganggur?
Adakah anda masih menganggur??Tak malu ke duduk rumah habiskan duit mak ayah? saya faham,bukan salah anda...

Semua orang inginkan yang terbaik dalam hidup..Tak mengapa,jangan kecewa..Mungkin anda perlu tengok
satu rahsia yang akan mengubah kehidupan anda selama-lamanya..klik sini TEKNIK BUAT RESUME YANG BETUL

Kasihan Mak Ayah Korang...

Tak kesian ke dekat mak ayah korang kalau sampai sekarang korang masih tak dapat kerja?

Sampai bila mereka nak tanggung korang? Dan bila pula mereka nak rasa duit dari gaji pertama korang?

Saya sarankan korang tengok sini KAMI BANTU BUATKAN RESUME ANDA! dulu..Insyallah akan dapat selesaikan masalah korang yang masih tak dapat kerja walaupun dah banyak hantar permohonan..

p/s: Kalau korang selesa goyang kaki di rumah,jangan klik link ni ye..hehe
SAYA TAK MAHU!



 Peluang Kerja Banyak,Tapi Anda Menganggur..?
Walaupun dengan lambakan peluang kerja yang ada di Malaysia kini,ia bukanlah tiket yang menjamin anda akan mudah mendapat kerja yang diidamkan.Statistik daripada Jabatan Sumber Manusia menunjukkan bahawa masih terdapat kira-kira 50,000 graduan yang masih gagal mendapat pekerjaan baik di sektor awam mahupun swasta.Apakah puncanya?

Salah satu punca utama yang dikenal pasti adalah disebabkan RESUME.Ia nampak seperti satu perkara yang remeh namun impaknya cukup besar.Bagi yang masih menganggur,RESUME anda lah yang akan menentukan 'periuk nasi' anda.Bagi yang sudah bekerja pula,RESUME anda ibarat batu loncatan untuk anda melangkah setapak ke hadapan dengan memohon jawatan/kerja yang lebih baik.

Jadi,kesimpulannya,anda sudah tidak punyai pilihan lain selain mempelajari teknik penulisan RESUME yang mantap yang akan menambat hati bakal majikan dalam masa kurang dari 1 minit.Ajaib bukan? Layari TEKNIK TERBAIK BUAT RESUME sekarang untuk mengetahui RAHSIA penulisan RESUME yang akan saya bongkarkan khas untuk anda.Peluang ini datang hanya sekali,jangan sia-siakan!

Ketahui RAHSIA ini sekarang ! ---->> KLIK SINI

Kejayaan Besar Dicapai Bermula Dari Perkara Kecil
Orang yang berjaya ada cakap,kalau nak dapatkan imbuhan yang besar,kena mula buat perkara yang kecil terlebih dahulu.Contohnya,kalau nak pikat hati anak dara orang,kena tackle ibubapanya dulu,lepas tu baru dapat restu untuk meneruskan perhubungan.Takpun,kalau nak mulakan perniagaan menjual durian crepe secara besar-besaran,kena ada stock durian yang banyak dulu,baru boleh supply durian crepe ke luar negara.Nak ada stock durian yang banyak,kena start tanam pokok durian.

Sama juga kalau nak pikat hati majikan time nak mohon kerja.Kena belajar buat resume dulu sebab perkara pertama yang akan majikan lihat adalah resume anda.Bila diorang berkenan dengan resume anda,baru diorang panggil anda temuduga.Tak begitu..? Jadi nak tak nak,kena belajar buat resume dulu lah..Macam mana nak belajar buat resume? Nak Google? Dengan berbillion maklumat pasal resume di internet,pening kepala anda nak ikut semua panduan tu..hehe..
Tak payah risau..Ada 1 ebook yang cukup 'power' yang dah muatkan semua maklumat-maklumat berkenaan resume dalam 1 fail..!

Anda baca ebook tu je dah cukup untuk anda bikin pemohon kerja yang lain jealous dengan resume anda..
Tak percaya,tengok sini----->>> RESUME TERBAIK


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut