Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Sabtu, 28 September 2013

BAGAIMANA LARISKAN JUALAN ANDA DI FACEBOOK!



Anda Teruja Nak Letupkan Jualan Anda Melalui Facebook?
 
 

Ini kisah benar!

Kami perhatikan ramai orang sekarang mampu cipta mesin duit sendiri hanya berniaga daripada rumah dengan menggunakan muka buku sahaja...Facebook. Ya! Dah lah FREE tak perlu bayar apa-apa. Hanya kos elektrik yang beberapa sen dan kos broadband untuk internet.

Itupun jika bijak boleh ke kedai mamak atau kedai-kedai sewaktu dengannya.

Guna internet...

Buat jualan dan balik rumah...


Cuma satu persoalan timbul...


Saya Hanya Tahu Guna Facebook Untuk Komen-komen Aje. Boleh Ke Saya Buat Duit?

·  YA - Boleh buat duit jika anda komen-komen ke ruang facebook jualan anda bukannya komen-komen rakan untuk suka-suka.
·  YA - Boleh buat duit jika anda tahu formula 'RAHSIA'nya. Kami selongkarkan KHAS untuk anda!
·  YA - Boleh buat duit jika anda bijak mengepung bakal pelanggan anda sampai mereka teruja nak membeli. Ya...sampai anda yang meronta-ronta nak membeli!
·  YA - Boleh buat duit jika orang percayakan anda. Ramai orang membeli sebab percaya kepada si penjual.
·  YA - Boleh buat duit jika anda yakin kami boleh, anda juga boleh! Anda pasti rasa boleh jika anda tahu apa yang kami tahu.

 

bisnes internet anda tak berjaya sebab :-

Hai semua pembaca blog smart generation :-
Itulah yang berlaku kepada ramai individu
(mungkin juga anda) yang nak bina bisnes
internet.

Akhirnya, apa yang berlaku, ialah gagal,
gagal dan gagal.

Sebabnya?

Minda bisnes tiada di dalam diri dan terlalu
kerap tekan "reset".
Memang ianya sangat bahaya untuk kejayaan
bisnes internet anda.

Jangan buat macam tu.

Jadi...

Apa maksud "reset point" yang membuatkan
ramai yang gagal dan menjari pakar di dalam
berulang-ulang "menghasilkan kegagalan" ini
sebenarnya?
 
Apa yang dimaksudkan dengan "seeding" pula
dan kenapa guru yang mengajar anda berjaya
sekarang tidak semestinya satu-satunya guru
anda? (berkait rapat dengan kisah kejayaan
banyak usahawan internet terkenal sekarang)

Adakah ini pendedahan "zone gap" (konspirasi?)
di dalam pasaran 'luar negara' yang memerangkap
mangsa seperti anda? (dengannya anda bakal
tertipu, anda akan terkejut dengan pendedahan
berani ini)

Semuanya akan terjawab di dalam video hebat
pendedahan presiden Persatuan Usahawan
Internet Malaysia ini.
 
Oh ya... ianya tak akan cerita bagaimana
anda boleh dapat RM10 setengah jam dari
sekarang. RM500 dalam seminggu pun tiada
diceritakan.

Tapi video ini akan membuka peluang untuk
anda belajar melihat bisnes internet sebagai
bisnes sebenar...

Video ini akan menyediakan anda untuk
bisnes internet yang lebih "solid"...

...dan banyak lagi (termasuk jalan untuk
mendapat projek bisnes internet daripada
"kerajaan" yang semestinya ada banyak
bajet yang besar).

Yes!


Pelaburan ini untuk tujuan "seeding" ilmu
dan minda anda... dan anda akan faham apa
yang saya maksudkan bila menonton keseluruhan
video ini.

Dapatkan video ini sebelum anda memulakan
langkah pertama di dalam bisnes internet
anda... atau menilai semula apa yang anda
buat silap sebelum ini.

ikhlas,
mohd asri zulkifli

PS. jangan main redah lagi selepas ini.
Rancang untuk bina bisnes internet sekukuh
bisnes offline yang anda kenali di luar sana.





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut