Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Rabu, 1 Februari 2012

MENGUNDI ANWAR IBARAT MENEMPAH BILIK NERAKA?-ADAKAH KENYATAAN PAS INI DISEBABKAN SOKONGAN ANWAR KEPADA ISRAEL

 
 SALAM KEPADA SEMUA....
 
BERIKUT ADALAH SATU PANDANGAN KEPADA ANWAR DALAM VERSI NOGORI SEMBILAN:
Semalam bilo den ckp nuar sbnrnya pundek, ramai attack den. No hal. Tetapi ramai yg tak tahu nuar sbnrnya barua yahudi zionis laknatullah. Bilo Wall Street Journal (WSJ) mengeluarkan statement nuar pasal negara Israel, ia hanyo lah penegasan yg telah dibuek nuar tentang 2 state solution Israel-Palestin pado tahun 2007 yg lalu.

1] Utk info semuo, nuar telah menandatangani Annapolis Summit Letter pd November 2007 demi menjago hati rakan-rakan dan pelobi-pelobi yahudi zionis di White House.

2] Apo itu Annapolis Summit Letter? Annopolis Summit Letter ialah satu kaedah caro penyelesaian konflik antara 2 negara iaitu Palestin dgn Israel. Kaedahnya ialah 2 state solution atau mewujudkan 2 negara damai. 2 state solution sbnrnya memberi pengiktirafan percumo bhw penjajah mendapat hak negara yg dirampas. Suatu penghinaan kpd pribumi. Itu sobab Hamas memulaukan konfrens Annopolis ni bai. Majoriti rakyat Palestin jugo menolak 2 state solution.

3] Contoh mcm ni lah. Ontah mcm mano tentera Singapura dapek menawan negeri Johor dan Melako pado tahun 2017. Peperangan berlarutan dan tentera Malaysia makin lomah. Atas semangat prihatin masyarakat dunio, satu persidangan damai diadokan di Belgium. Lalu dikeluarkan satu resolusi. Resolusi itu menyatakan bhw kedamaian hanyo akan diperolehi kalau Johor dan Melako diserahkan secaro percumo kpd negara Singapura. Lagi pun Presiden UMNO pertamo bulih bagi percumo apo pulau Temasik kpd cino bernamo Lee Kuan Yew utk dijadikan Republik Singapura. Johor dgn Melako apo ado hal. Lalu ramai pemimpin2 bosa dan berpengaruh seluruh dunio menandatangani satu surat sbg menyatakan sokongan terhadap persidangan Belgium sbg satu caro menyelesaikan konflik berdarah antara Singapura-Malaysia. Agak-agak korang apo perasaan penduduk Johor dgn Melako? Hepi sobab jadi warganegara Singapura kot. Surat mcm tu lah yg ditandotangai nuar utk Annapolis Summit Letter geng.

4] Kito semuo setuju Israel adolah negara haram. Ado yg tak setuju dgn den? Jadi sapo yg bersetuju Israel adolah negara sah mako dio adolah anak haram. Ado yg tak setuju dgn den? Jadi sapo yg bersetuju dgn kelahiran negara Israel mako dio adolah anak haram. Sapo yg bersetuju dgn 2 state solution sbg caro utk menyelesaikan konflik berdarah Israel-Palestin mako dio anak haram dan siapo yg menandatangani Annapolis Summit Letter jugo anak haram. Nuar adolah salah seorg yg menandatangani Annapolis Summit Letter, mako dio anak ....... .

5] Korang kono ingat pembebasan Baitulmaqdis dari tangan yahudi zionis laknatullah bukan perkara main-main. Nuar bulih buek bondo ni sbg satu senjato khas utk meraih sokongan pelobi2 yahudi di White House. Sendiri mau ingat lah pado para penyokong yg masih menyokong nuar. Doso pahalo korang tanggung sendiri bai.

6] Kenyataan nuar di Wall Street Journal baru-baru ini amat menghiris hari den. Kalau boto WSJ spin statement nuar, apsal nuar tak saman WSJ? Terlobih dari itu, apsal nuar tandotangani surat sokongan kpd 2 state solution Israel-Palestin yg diadokan di Annapolis, Amerika Syarikat pd tahun 2007? Nuar tak ponah nafi akan perkara ini geng. Bangsat ni bulih cakap kek WSJ "I support all efforts to protect the security of the state of Israel". Kepalo abah kau! Israel tu ado 200 warhead nuklear la babi. Yang patut kono protect ialah penduduk semenanjung Gaza yg kono bom tiap-tiap hari. Mmg bangsat caro nuar membodek para pelobi yahudi zionis yg bertenggek kek White tu bai.

7] Chegubard ke hulu ke hilir dodahkan bhw Malaysia ado hubungan dagang dgn Israel mako dgn itu menjatuhkan UMNO adolah jihad bg setiap yg tahu. Tetapi kalau ikut mantik yg samo, sesapo yg mengiktiraf Israel sbg bukan negara haram mako ia jugo adolah jihad utk menjatuhkannya.

8] Kalau korang nak tahu, org yahudi orthodoks sendiri menolak resolusi 2 state solution ni bai. Nuar pulak terhegeh-hegeh mcm anjing menyokong resolusi tersebut. Nuar mmg bangsat. Bagi yahudi orthodoks, konflik berdarah antara yahudi zionis-palestin bulih setel dan dihentikan bilo seorg muslim yg benar-benar menjiwai agamo Islam memerintah Palestin-Israel. Bukan olok-olok ni geng, tetapi itu lah penyelesaian yg disarankan oleh yahudi orthodoks sedunio.

Menjadi kelegaan bilo PAS menolak statement nuar di WSJ melalui Timbalan Presidennya Mat Sabu dlm bab negara haram Israel. Makno ey PAS menolak 100% 2 state solution. Ustaz Zaharudin Abdul Rahman (UZAR) jugo membangkang statement nuar. Nak harap Aziz Bari bangkang nuar? Tunggu lah sampai babi bulih terbang bai. Ha Ha Ha - AA
DEWAN PEMUDA PAS:ISRAEL WAJIB DIPERANGI
KUALA LUMPUR – Dewan Pemuda PAS Malaysia (DPPM) tetap bertegas bahawa Israel adalah sebuah negara haram dan wajib diperangi atas kezaliman yang dilakukan.

Ketua Penerangannya, Riduan Mohd. Nor berkata, DPPM tetap dengan pendiriannya itu yang tidak mengiktiraf kewujudan Israel tanpa mengira pihak mana yang mendokongnya.

“Isu Palestin adalah isu umat Islam dan menjadi tanggungjawab setiap umat Islam memperjuangkan negara Palestin yang merdeka serta menafikan hak dan kewujudkan Israel.

“DPPM sependapat dengan semua umat Islam bahawa Israel adalah sebuah negara haram yang wajib diperangi atas kezaliman mereka,” tegasnya melalui satu kenyataan media hari ini.

Mengulas isu berkaitan, Riduan berkata, DPPM meminta Bekas Perdana Menteri, Tun Dr.Mahathir tidak membuat kenyataan melulu sebelum membaca kenyataan sebenar oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung perkara tersebut.

Media baru-baru ini melaporkan Wall Street Journal (WSJ) pada Khamis lalu mendedahkan sokongan Anwar dalam satu temu bual apabila ketua pembangkang itu didakwa berkata, “Saya menyokong segala usaha untuk melindungi keselamatan negara Israel.”

Bagaimanapun selepas dikecam pelbagai pihak, Anwar menuduh kenyataannya berhubung isu Israel dan Palestin sengaja diputar-belit oleh media tempatan bagi menggambarkan beliau mengkhianati aspirasi rakyat Palestin.

Mahathir dipetik berkata, ketua pembangkang itu amat pandai berkata-kata khususnya selepas menerima pelbagai kecaman berhubung kenyataannya itu.

”Dia pandai, nampak warak dan saya pun terperangkap kerana saya ingat dia betul-betul warak dan sebab itu saya mengalu-alukan kemasukan dia dalam UMNO kerana saya ingat dia akan bawa nilai-nilai Islam,” kata Mahatir. – mynewshub.my
 

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pas pun x sokong anwar da.. kenape la ade lagi yg nak sokong anwar tu

Assassin Cyber berkata...

Dulu PKR & PAS tidak sebulu. Sekarang PKR & PAS dah jadi suami istri. Dah kira halal semuanya. Liwat pun dah halal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut