Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Sabtu, 24 Mac 2012

KAKITANGAN PERUBATAN WANITA DI TERENGGANU MELAKUKAN SEKS ORAL KEPADA SEORANG REMAJA LELAKI:ANCAMAN ROGOL KEPADA LELAKI MALAYSIA?

 PENULIS SMART GENERATION AGAK TERKEJUT MEMBACA BERITA DARIPADA SINAR HARIAN INI MENGENAI KES SEORANG KAKITANGAN PERUBATAN WANITA DI SEBUAH KLINIK DI TERENGGANU MELAKUKAN SEKS ORAL KEPADA SEORANG PESAKITNYA IAITU REMAJA LELAKI...

ADAKAH KINI LELAKI JUGA MENJADI MANGSA KEPADA GOLONGAN WANITA...?

SEKARANG INI DUNIA HANGAT MENGATAKAN BAHAWA LELAKI DI ZIMBABWE MENJADI MANGSA ROGOL KEPADA GOLONGAN WANITA...

ADAKAH PERKARA YANG SAMA BAKAL BERLAKU DI MALAYSIA..?...

SEMOGA PERKARA INI TIDAK AKAN BERLAKU...KESIAN KAT REMAJA LELAKI BERKENAAN YANG MENJADI MANGSA GILA SEKS KAKITANGAN PERUBATAN WANITA TERSEBUT....

APA PANDANGAN ANDA JEJAKA-JEJAKA MALAYA..?

PAKA – Seorang kakitangan perubatan di salah sebuah klinik dekat sini, dipercayai melakukan seks oral terhadap pesakitnya.
Kejadian berkenaan dikatakan berlaku beberapa hari lalu di dalam bilik rawatan di klinik terbabit, ketika pesakitnya yang merupakan seorang pelajar lelaki di salah sebuah sekolah menengah berdekatan, datang untuk mendapatkan rawatan setelah mengadu sakit pada bahagian dada.
Sebaik tiba gilirannya, mangsa dipanggil ke dalam bilik rawatan dan kakitangan perubatan itu melakukan pemeriksaan pada bahagian dada, sebelum mengeluarkan resit agar mangsa mendapatkan ubat.
Bagaimanapun, pelajar tingkatan empat itu diarahkan masuk semula ke dalam bilik rawatan, sebelum diarah menyelak baju untuk melakukan pemeriksaan semula.
Mangsa turut diarahkan menanggalkan seluar, sebelum kakitangan perubatan berusia 20-an itu memegang kemaluan pelajar lelaki itu, dan melakukan seks oral selama beberapa minit.
Selepas itu, pesakit berkenaan yang berasal dari sebuah taman dekat sini diarahkan memakai semula seluarnya dan meninggalkan bilik rawatan itu.
Mangsa kemudiannya membuat laporan polis di Balai Polis Paka mengenai kejadian itu. Ketua Polis Daerah, Superintendan Dahlan Mohd Noor mengesahkan menerima laporan dan suspek telah ditahan untuk disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan. – SINAR HARIAN

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse