Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 7 Januari 2011

TUN MAHATHIR DAN SITI NURHALIZA.....??????


salam kepada semua..


WAH....WAH..WAH...TUN MAHATHIR MERASA JANGGAL DITEMURAMAH OLEH SITI NURHALIZA.......
TUN MAHATHIR MERASA GANJIL  DITEMUBUAL OLEH SITI NURHALIZA......


HEHEHE...BIASA TUN MAHATHIR DENGAR JE KAN KEMERDUAN SUARA SITI NURHALIZA DI ATAS PENTAS.....
SEKARANG SITI NURHALIZA JADI PENGACARA.....TUN MAHATHIR PUN TERKEJUT...HAHAHA......APAPUN..TAHNIAH KEPADA SITI NURHALIZA KERANA BERJAYA DALAM RANCANGAN PERTAMANYA..DAN BERJAYA MELONTARKAN SOALAN-SOALAN BERNAS KEPADA TUN MAHATHIR KITA..TOKOH NEGARAWAN NEGARA INI.....
Berikut merupakan kenyataan mengenai perkara ini:-


Mantan Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad mengaku berasa janggal apabila ditemu bual oleh penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin sebagai salah seorang tetamu dalam program bual bicara pertama artis itu yang diberi nama Siti.

Tokoh negarawan berusia 85 tahun itu berkata, beliau sebelum ini hanya mendengar Siti Nurhaliza menyanyi ketika mengadakan persembahan pentas.“Ini merupakan kali pertama saya ditemu bual oleh Siti. Saya rasa ganjil sikit. Namun, saya dapati dia sangat fasih sewaktu mengendalikan program pertamanya ini.
“Malah, saya nampak dia cepat dan mahir menjadi seorang pengacara dengan melontarkan soalan-soalan yang bernas,” jelasnya ketika ditemui pada rakaman episod pertama Siti di Filem Negara Malaysia di sini semalam.-KOSMO2 ulasan:

alexayussida berkata...

jd pengacara pule skrg?hmmmph~

amirah berkata...

wuwuuu, syabas siti.

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse