Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Selasa, 11 Januari 2011

CERITA DI SEBALIK KEDIAMAN RASMI PM,SRI PERDANA:ANTARA ANWAR IBRAHIM DAN MAHATHIR

salam kepada semua...


KERAJAAN AKAN BELANJAKAN RM 65 JUTA UNTUK NAIK TARAF KEDIAMAN RASMI PERDANA MENTERI DI SRI PERDANA?????
65 JUTA INI DIGUNAKAN UNTUK MENAIK TARAF KEDIAMAN RASMI PERDANA MENTERI UNTUK 2 TAHUN AKAN DATANG...????


SIAPA YANG MAHU JADI PERDANA MENTERI 2 TAHUN AKAN DATANG...???/


SIAPAKAH YANG REKA PELAN KEDIAMAN RASMI PERDANA MENTERI MALAYSIA DI PUTRAJAYA INI...?????PENULIS SMART GENERATION MENDAPAT TAHU BAHAWA DATUK SERI ANWAR IBRAHIM......BENARKAH BEGITU....????
TUN MAHATHIR KETIKA ANWAR IBRAHIM MENJADI TIMBALAN PERDANA MENTERI BEGITU SAYANGKAN ANWAR DAN BAGAIKAN ANAK EMAS YANG BAKAL MENGGANTIKAN MAHATHIR PADA KETIKA ITU.....
TUN MAHATHIR TELAH MENYERAHKAN KEPADA ANWAR IBRAHIM UNTUK REKA KEDIAMAN RASMI PM  YANG AKAN DI BINA DI SRI PERDANA.....DAN KEDIAMAN RASMI PERDANA MENTERI DI  SRI PERDANA,PUTRAJAYA SEKARANG INI ADALAH HASIL IDEA DARIPADA ANWAR IBRAHIM...????KEDIAMAN RASMI SRI PERDANA ITU TELAH DI BINA MENGIKUT CITARASA DARIPADA ANWAR IBRAHIM SENDIRI KERANA PADA KETIKA ITU BELIAU YAKIN AKAN MENJADI PERDANA MENTERI MENGGANTIKAN TUN MAHATHIR MOHAMAD.....ADAKAH ANWAR IBRAHIM AKAN KEMBALI DAN BENAR-BENAR DAPAT MEREALISASIKAN IMPIANNYA  UNTUK MENDIAMI KEDIAMAN RASMI PERDANA MENTERI DI SRI PERDANA ITU YANG DIILHAMKAN OLEH BELIAU SENDIRI...?????

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse