Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Ahad, 9 Januari 2011

ADAKAH TUAN GURU NIK AZIZ MENERIMA KERAJAAN PERPADUAN..??????


salam kepada semua...


ADAKAH TUAN GURU NIK AZIZ AKAN MENERIMA KERAJAAN PERPADUAN...????
KERAJAAN PERPADUAN ANTARA PAS DAN UMNO.....DEMI MEMPERTAHANKAN AGAMA,BANGSA DAN TANAH AIR......ADAKAH KERAJAAN PERPADUAN UMNO-PAS INI BAKAL MENGUBAH LANDSKAP POLITIK TANAH AIR ATAU SEKADAR RETORIK POLITIK..????TUAN GURU NIK AZIZ PERNAH BERKATA BAHAWA JIKA PARTI UMNO MENGUBAH ISLAM SEBAGAI PRINSIP DAN ASAS PERJUANGAN....TUAN GURU NIK AZIZ AKAN MEMBUBARKAN PARTI PAS..DAN MASUK KE DALAM PARTI UMNO.....
ADAKAH NIK AZIZ SUDAH MENERIMA IDEA KERAJAAN PERPADUAN INI..????NANTIKAN DIALOG PADA 15 JANUARI INI BERSAMA TUAN GURU NIK AZIZ....:-Pertemuan Datuk Nik Aziz Nik Mat dengan penulis blog dan pengguna Facebook pro-Pakatan Rakyat 15 Januari ini dijangka dipanaskan dengan isu pertemuan mursyidul am PAS itu dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak.

Seorang peserta program dialog di Kuala Lumpur itu berkata, pengguna media baru yang menentang idea kerajaan perpaduan berhasrat menuntut penjelasan lanjut Nik Aziz kerana masih terdapat kekeliruan berhubung perkara itu.

azlan"Kita hendak tahu cerita sebenar kerana masih terdapat banyak kekeliruan. Antaranya, kenapa undangan kepada Tok Guru (Nik Aziz) disampaikan melalui bekas timbalan perdana menteri Tun Abdullah Ahmad Badawi, bukannya setiausaha atau wakil istana sendiri.

"Dan, kalau betul (undangan) dari istana, kenapa tidak dibuat terus kepada Datuk Seri Abdul Hadi Awang sebagai presiden PAS?" kata penulis blog terkenal itu yang merupakan antara 25 orang yang didatangkan khas dari Kelantan.

Sementara itu, jurucakap program dialog itu Tarmizi Mohd Jam memberitahu, program pada hari Sabtu depan itu akan diadakan di Hotel Grand Seasson Kuala Lumpur melibatkan 180 penulis blog dan Facebook.

NONEIa antaranya bagi membincangkan isu-isu sekitar pentadbiran kerajaan Kelantan dan bagi menghadapi pilihan umum ke-13 yang dijangka tidak lama lagi.

"Ia ekoran laporan media perdana tidak menyebelahi kita," kata Tarmizi yang juga editor akhbar organ PAS Harakah.

Diminta mengesahkan sama ada pertemuan kontroversi 25 Disember lalu antara Nik Aziz dan Najib akan dibangkitkan, Tarmizi (kanan) bagaimanapun enggan mengulasnya.

Program itu akan dimulakan jam 8 malam, diikuti ucapan ringkas Nik Aziz sebelum dibuka untuk sebarang soalan dari peserta.

"Bukan hanya Nik Aziz, exco kerajaan negeri juga akan terlibat sama," kata Tarmizi lagi.-Malaysiakini
Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse