Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Rabu, 12 Januari 2011

AHLI POLITIK PERAK MENCABUL JURUSOLEK.....!!!!!!!!....PANAS....!!!!!!!!!!


salam kepada semua....SEORANG AHLI POLITIK PERAK TELAH MENCABUL SEORANG JURUSOLEK....?????SIAPAKAH AHLI POLITIK PERAK INI.....????AHLI POLITIK INI TELAH MERAMAS BUAH DADA JURUSOLEK BERKENAAN DI SEBUAH KELAB DI IPOH.....
WAH..WAH..WAH....PANAS NI...INI CERITA PANAS DARI PERAK.....SIAPAKAH AHLI POLITIK PERAK INI YA...????....KENAPA MAHU CABUL JURUSOLEK INI...????..ATAU JURUSOLEK INI YANG MAHU......?????..ITU KITA TAK TAHU KAN....APA PUN..SEMOGA AHLI POLITIK INI AKAN MENDAPAT BALASAN DARIPADA PERBUATANNYA.......Berikut merupakan berita penuh mengenai kenyataan ini :-Seorang jurusolek mendakwa beliau dihujani pelbagai teks pesanan ringkas (SMS) lucah dan juga ugutan selepas membuat aduan bahawa seorang ahli politik di Perak mencabul kehormatannya pada sambutan menjelang tahun baru.

SMS berkenaan dihantar melalui beberapa nombor telefon bimbit yang tidak dikenali - ada yang menyarankan supaya hubungan seks diadakan dengan wanita itu dan ada pula yang mengugut untuk merogolnya.

“Dia terima SMS itu selepas buat laporan polis. Wanita itu kemudiannya membuat laporan polis kedua berhubung SMS berkenaan,” kata peguamnya, Leong Cheok Keng, ketika dihubungi.

“Ada antara SMS itu menggunakan huruf 'F' dalam perkataan bahasa Inggeris.”

Jurusolek itu pada dalam laporannya berkata pada kejadian 31 Disember tahun lalu, ahli politik yang terkenal itu meramas buah dadanya di sebuah kelab di Ipoh.

“Laporan polis dengan jelas menyatakan dia dicabul oleh ahli politik tertentu. Sekarang kes sedang disiasat dan pihak berkuasa akan menentukan sama ada mendalkwa atau tidak individu berkenaan,” kata Leong.

Menurut beberapa laporan media, Ketua Polis Perak, Mohd Shukri Dahlan mengesahkan laporan itu tetapi enggan mengulas.

Leong juga menafikan bahawa wanita itu telah menerima pampasan dari ahli berkenaan supaya menutup kes tersebut. -mk


Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse