Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Selasa, 1 April 2014

PANDUAN MENGENALI PERSONALITI SEBENAR PASANGAN!:PERSONALITI CINTA

Adakah Anda "BENAR-BENAR" Mengetahui Personaliti SebenarPasangan Anda?

Mari saya tunjukkan anda "KOD CINTA" yang akan merungkaikan misteri personaliti pasangan anda!

ADAKAH INI MASALAH YANG SEDANG ANDA HADAPI?

Adakah kini, anda sedang mengalami salah satu perkara dibawah?
 Merasakan pasangan telah berubah?
 Tidak memahami diri pasangan yang begitu berbeza dengan anda?
 Merasakan si dia terlalu emosi dan sensitif?
 Kenapa si dia kadang-kala tidak memikirkan perasaan anda?
 Ataupun merasakan bahawa pasangan kurang mengambil berat perasaan anda?
 Kurang rasa bahagia kerana merasakan sudah tidak serasi?
 Sering bergaduh?
 Ingin memahami si dia tetapi tidak tahu caranya?
 Semakin hari bersama dengan si dia, anda merasakan anda seperti tidak mengenalinya?
 Ingin mengetahui personaliti sebenar diri dan pasangan?
 
Jika anda berkata "YA!" untuk salah satu soalan di atas, maka anda perlu terus membaca sehingga noktah terakhir surat ini. Ini kerana, saya mempunyai cadangan untuk dikongsi yang seterusnya, akan menjawab persoalan kepada permasalahan ini. Sebuah ebook yang akan membongkar rahsia mengenai personaliti cinta pasangan dan diri anda. Sebuah ebook yang dapat membantu anda untuk lebih memahami bahasa cinta si dia dan akhir sekali memungkinkan kehidupan yang lebih bahagia. Kehidupan impian kepada setiap yang berpasangan. Owh indahnya~

REALITI CINTA

Cinta memang indah. Pada permulaan semuanya berjalan lancar. Anda begitu yakin bahawa tiada apa yang berlaku. Kusangkakan panas hingga ke petang tetapi hujan di tengahari. Anda dan pasangan mula bergaduh. Sedikit perselisihan faham dipendam begitu sahaja tanpa dikongsi kerana bimbang ianya akan merosakkan bunga cinta yang sedang berkembang. Akhirnya ia membesar dan tidak dapat dibendung lagi. Konflik pun berlaku. Anda mengatakan bahawa si dia telah berubah dan tidak lagi menyayangi anda. Si dia pula menyalahkan anda kerana tidak memahaminya. Akhirnya tercetuslah apa yang tidak diingini iaitu perpisahan atau penceraian.

Salah satu faktor konflik ini berlaku adalah kerana kegagagalan kita untuk memahami "bahasa cinta" pasangan kita sendiri. Kita tidak tahu perkara sebenar yang diinginkan oleh pasangan. Cuba banyangkan sebentar, mungkin konflik ini berlaku disebabkan pasangan anda seorang yang mempunyai kod Introvert. Introvert bermaksud, seorang seorang yang kurang menggemari aktiviti sosial. Pasangan anda lebih suka untuk menghabiskan kebanyakkan masanya dengan bersendirian. Bagi Introvert, berada di tempat yang mempunyai ramai orang agak merimaskannya.
Suatu hari pasangan anda yang pendiam ini pun balik dengan keadaan murung. Anda pun melihatnya. Anda ingin membantu, “Ada apa- apa tidak kena ke sayang?” Tetapi malangnya, anda tidak menerima sebarang respon. Si dia hanya menjawab tiada apa-apa yang berlaku. Lalu anda merasakan bahawa pasangan tidak ingin berkongsi dengan anda. Perasaan terkilan ini disimpan. Lama-kelamaan ianya membesar dan mencetuskan konflik.
Tetapi sebenarnya tahukah anda bahawa pasangan bukan tidak mahu berkongsi? Si dia mempunyai gaya perilaku sebagai seorang Introvert. Si dia memerlukan ruang untuk dirinya berfikir tentang masalah yang berlaku. Sebagai seseorang yang memahami personaliti pasangan, anda akan tahu bahawa jika pasangan anda tidak ingin berkongsi bukan bermakna tiada lagi cinta antara anda berdua. Anda akan faham bahawa sebenarnya pasangan anda hanya mahu sedikit ruang untuk memikirkan masalah tersebut. Jadi, tiadalah perasaan terkilan.

PANDUAN MENGENALI PERSONALITI SEBENAR PASANGAN!

 Setiap individu adalah unik dan tidak sama. Perkara ini seterusnya membuatkan bahasa cinta untuk setiap individu adalah berlainan. Fakta inilah yang hendak dikongsi di dalam ebook "Personaliti Cinta" ini. Terokailah ke"unik"an anda. Ketahuilah kod cinta masing-masing. Ia akan membantu anda untuk memahami bahasa cintanya dan begitu juga dengan diri anda sendiri.
Pada akhir pembacaan, anda akan memperolehi jawapan kepada persoalan mengapa pasangan anda bertindak demikian dan seterusnya menguatkan keyakinan bahawa cinta anda berdua sebenarnya masih wujud. Cinta antara insan itu lahir daripada tingkah laku, kepercayaan antara dua hati dan dibina berdasarkan sikap saling memahami yang cuba melengkapi antara satu sama lain.
Terlebih dahulu, ingin saya nyatakan bahawa ebook ini bukanlah ebook yang menjanjikan panduan cinta yang dapat memberi jaminan 100 peratus kebahagian kepada anda. Tetapi perkara yang saya dapat janjikan adalah fakta yang dikongsikan adalah benar dan bukan rekaan. Bukan sekadar cakap kosong tetapi ianya merupakan hasil kajian berpuluh tahun oleh ahli-ahli psikologi mengenai personaliti manusia. Kini saya coretkannya dalam bentuk ebook untuk perkongsian bersama. Personaliti ini seterusnya ditumpukan kepada aspek cinta kerana bagi saya masalah utama kepada percintaan adalah disebabkan kegagalan dalam memahami bahasa cinta si dia kerana perbezaan personaliti manusia. Harapan saya ebook ini dapat membantu anda ke jalan kebahagian yang berpanjangan. Amin.......
"Cintailah seseorang yang tidak sempurna dengan cara yang sempurna"
Ebook ini akan mengupas lebih mendalam tentang personaliti individu.Fahamilah diri pasangan anda dengan mengetahui kod cinta diri anda dan juga pasangan anda.

BERAPAKAH HARGA E-BOOK INI?

Jika dengan ebook ini anda dapat menyelamatkan suatu hubungan dan terus bahagia, berapakah harga yang sanggup anda bayar untuk mendapatkannya? Saya pasti ianya sesuatu jawapan yang subjektif untuk setiap orang. Tetapi apa yang menarik mengenai ebook ini adalah anda akan mula mengetahui bahawa sebenarnya si dia adalah berbeza dengan anda. Disebabkan perbezaan itulah menyebabkan cara si dia bercinta turut berbeza. Harga ebook untuk menjawab persoalan rahsia personaliti diri ini adalah :

Hanya RM27.00 sahaja
Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse