Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Isnin, 9 Jun 2014

KANAK KANAK HILANG NAIK BAS CARI EMAK :-AWASI ANAK ANDA!

Kuala Lumpur: Seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun mencetuskan gempar apabila bertindak menaiki bas secara berseorangan di pusat beli belah Kota Raya, Kuala Lumpur untuk mencari ibunya selepas dilaporkan hilang ketika keluar bersama.

Difahamkan kanak-kanak tersebut keluar bersama ibunya untuk ke pusat beli belah berkenaan kira-kira jam 11.30 pagi sebelum mereka terpisah.

Tindakan kanak-kanak tersebut menaiki bas bersendirian mengundang rasa pelik seorang wanita yang kemudian membawa kanak-kanak tersebut ke Balai Polis Tun HS Lee bagi tujuan keselamatan.

Sementara itu Ketua Polis Daerah Dang Wangi Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad ketika dihubungi sebentar tadi mengesahkan mengenai kejadian dan berkata kanak-kanak itu telah dijumpai oleh ibunya.


Beliau berkata, ibu mangsa telah tampil ke balai polis dua jam selepas kanak-kanak itu dilaporkan hilang dan memberitahu kanak-kanak tersebut berada dalam keadaan sihat.

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse