Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Selasa, 10 Ogos 2010

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN 2010

salam kepada semua......

Penulis mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan ramadhan al-mubarak yang mana dalam bulan ini merupakan suatu bulan tarbiyah kepada diri manusia secara langsung oleh ALLAH  s.w.t.Semoga ramadhan kali ini memberikan lembaran dan semangat baru kepada seluruh umat islam di atas muka bumi ini.Kesatuan dan perpaduan umat islam sangat penting.Penulis mengharapkan semoga semua barisan pimpinan islam daripada seluruh pelusuk dunia bersatu atas satu akidah atas nama islam.Bulan ramadhan merupakan bulan yang sangat barakah jikalau ikatan silaturahim dan perpaduan yang selama ini semakin jauh sesama muslim dapat dipereratkan kembali.

Semoga kedatangan ramadhan pada kali ini membawa sejuta makna kepada kita semua dalam proses membersihkan diri dan hati kita daripada kemaksiatan dan godaan syaitan.Semoga rahmat dan keampunan ALLAH akan diberikan kepada seluruh umat islam.ameen.

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse