Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Isnin, 31 Ogos 2009

merdeka!!!!!!!!!

1.SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN BUAT SELURUH WARGA MALAYSIA...KEMERDEKAAN YANG KE 52 INI DIHARAP AKAN TERUS MEMACU NEGARA KEARAH KECEMERLANGAN DAN PEMBANGUNAN SERTA EKONOMI YANG MAPAN.

2.KEMERDEKAAN ADALAH SIMBOL KEMENANGAN DAN KEMEGAHAN IAITU BEBAS DARI BELENGU PENJAJAHAN,NAMUN KEMERDEKAAN ITU HARUS DIPERBAIKI DAN DIKAJI KERANA KITA BUKAN SAHAJA MAHU BEBAS DARIPADA KUASA ORANG LAIN TETAPI PEMIKIRAN DAN BUDAYA KITA PERLU BEBAS DARIPADA BELENGU PENJAJAHAN.

3.KEMERDEKAAN MERUPAKAN HASIL PERJUANGAN PEMIMPIN DAN PAHLAWAN NEGARA.BUKAN SENANG UNTUK MENDAPATKAN KEMERDEKAAN TETAPI LAGI SUKAR UNTUK TERUS MEMPERTAHANKANYA.

4.HARGA SEBUAH KEMERDEKAAN TIDAK TERNILAI DENGAN WANG RINGGIT,DAN TIDAK AKAN TERBAYAR DENGAN TITISAN DARAH PERJUANGAN...TETAPI KEMERDEKAAN INI MERUPAKAN RAMUAN PERPADUAAN DAN SEMANGAT TOLERANSI YANG TELAH DISEMAI DAN DIBAJA UNTUK MENDAPATKAN KEMERDEKAAN INI.

5.AKHIR KATA,HARGAILAH KEMERDEKAAN INI...UNTUK NEGARA DAN ANAK CUCU KITA..MERDEKA!...MERDEKA!...MERDEKA!
(1MALAYSIA Rakyat didahulukan.pencapaian diutamakan)
Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse