Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Isnin, 22 September 2008

roomateku......

salam.asri baru je selesai berbuka puasa ni..hehe...nak rehatkan perut sebelu solat.hehe.....jadi bolehla asri menulis sekejap.ape celoteh asri ye...?hmmm........ok...asri nak berceritalah sikit tentang roomate asri.sebelum tu mesti semua tertanya-tanya kat mana asri duduk ni.asri tinggal kat kolej kediaman ungku aziz universiti malaya.kolej ni special tau sebab majoritinya adalah pelajar international daripada pelbagai negara.jadi asri pun berpeluang dan berkesempatan untuk berkawan dengan mereka.tetapi asri tak duduk sebilik dengan pelajar international.asri ada 3 orang roomate.mula-mula ada 4 orang tetapi tinggal 3 orang je sebab seorang pindah sebab melanjutkan pelajaran ke indonesia dalam bidang perubatan.moga dia dapat jadi seorang doktor nanti.sekarang tinggal lah kami bertiga iaitu ruzaini dan abas.....hehe..mereka 2 orang ni baik...cuma kadang-kadang perangai pelik sikit...terutama ruzaini..hehehe..saje gurau...asri hepi tinggal dengan diorang semua.kita kenalah prihatin dengan kawan-kawan kitakan.barulah best hidup...tetapi....kita mesti ingat..carilah kawan-kawan yang baik....sebab kawan yang baik ialah kawan yang sentiasa bersama kita susah atau senang...tapi apa yang asri nak cerita ni tentang jamil...hehe..dia ni selalu sesat kat bilik ni..dia rapat dengan abas....tp..asri selalu gurau dengan dia..jamil ni kalau gurau lucah sikit.heheh......ha....malulah jamil lau orang lain tahu...tapi..untuk pengetahuan semua..itu hanyalah sekadar gurauan semata-mata...moga kami akan hidup dengan tenang dan gembira....ok kawan-kawan asri nak solat maghrib..jumpa lagi nantinya.....

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut