Pages

Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Selasa, 23 September 2008

kata orang....

SALAM.....apa khabar agaknya kepada semua pengunjung blog asri ini...harap-harap semuanya sihat dan ceria sentiasa..asri baru je lepas berbuka puasa bersama kawan-kawan....makan nasi lauk ayam je..tetapi memang best sebab dalam bulan puasa kan.asri hari ini agak kelam kabut sedikit....kena siapkan assigment..tetapi alhamdullilah sebab dapat siapkan juga.....hehe...tentunya rasa lega sangat...tetapi lepas tu dapat kerja lagi...kerja projek kolej pula.......hmm....tak kan nak merungut pula kan sebab dah memang tanggungjawab.....tanggungjawab itu sangat besar kan.....hari ini asri terdengar satu cerita mengenai keadaan semasa di malaysia ini.katanya para pelabur takut untuk melabur di malaysia kerana keadaan politik tidak menentu tidak tahu sama ada siapakah yang akan memerintah negara ini..masih tidak dapat kepastiaan kerana kita cuma tunggu dan lihat sahaja....tetapi apa yang menakutkan kita ialah ekonomi negara kita..jika keadaan ini berterusan..para pelabur akan hilang kepercayaan kepada malaysia....mungkin kita akan mengalami krisis ekonomi..apapun kita harapkan supaya negara yang berdaulat ini terus terpelihara..jangan biarkan kelemahan kita diekploitasikan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab......

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Pengikut