Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 17 September 2010

RAKAMAN ASTRO AWANI DALAM SESI MEJA BULAT MEMBINCANGKAN TOPIK PANDANGAN ALAM GENERASI MUDA..
HARI INI PENULIS SEKALI LAGI TELAH DIJEMPUT OLEH ASTRO AWANI UNTUK MEMBUAT RAKAMAN DALAM RANCANGAN SESI MEJA BULAT TERBITAN ASTRO AWANI YANG AKAN DIPAPARKAN DI TELEVISYEN PADA HARI JUMAAT IAITU 24 SEPTEMBER 2010.PENULIS MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA PIHAK ASTRO AWANI KERANA TELAH MEMILIH PENULIS SEBAGAI SALAH SEORANG AHLI PANEL DALAM RANCANGAN TERSEBUT.TAJUK PERBINCANGAN ADALAH PANDANGAN ALAM GENERASI MUDA.

SEPERTI BIASA SUHAIMI SULAIMAN SEBAGAI HOS ASTRO AWANI DALAM MEMPENGERUSIKAN SESI MEJA BULAT INI.BERSAMA PENULIS ADALAH AHLI PANEL IAITU MOHAMED MALIKI MOHAMED RAPIEE(PRESIDEN MAJLIS BELIA MALAYSIA),KENNETH RAJ(KOORDINATOR PROGRAM PEMBANGUNAN BELIA MALAYSIA),KELVING ANG(PENGERUSI TETAP,KELAB BELIA USAHAWAN MALAYSIA) DAN JUGA HALIZA ABDULLAH(AKTIVIS SOSIAL).TURUT BERSAMA DI STUDIO DALAM RUANGAN ARENA MEDIA IAITU TUN FAISAL ISMAIL(PENULIS BLOG YANG JUGA EXCO PERGERAKAN PEMUDA MALAYSIA) BERSAMA DENGAN SHAFIZAN JOHARI(WARTAWAN ASTRO AWANI).

PERBINCANGAN BANYAK BERKISAR MENGENAI PEMIKIRAN DAN PANDANGAN ORANG MUDA SERTA PERUBAHAN-PERUBAHAN YANG PERLU DILAKUKAN UNTUK MEMPERBAIKI KELEMAHAN YANG SEDIA ADA DIKALANGAN ORANG MUDA.UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT MENGENAI PERBINCANGAN INI JANGAN LUPA SAKSIKAN DI ASTRO AWANI SALURAN 501 PADA JAM 8.15 MALAM 24 SEPTEMBER 2010.

SEKIAN

1 ulasan:

dnobiz berkata...

wah.. bertuah kau ek mesti banyak pengalaman yang kau dapat caya la bro

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse