Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 13 Januari 2012

SEMAKAN ON LINE BR1M | STATUS PERMOHONAN BANTUAN RAKYAT 1 MALAYSIA |


SEMAKAN ON LINE BR1M | STATUS PERMOHONAN BANTUAN RAKYAT 1 MALAYSIA | Secara umumnya keputusan status permohonan bantuan rakyat 1 Malaysia akan diumumkan pada 15 Januari ini.. baucer tunai akan mula diserahkan kepada umum sehingga 15 Mac hadapan


baucer bantuan RM500 tersebut boleh ditunaikan di bank Simpanan nasional BSN, CIMB dan Maybank di seluruh negara. Pemohon juga boleh membuat semakan melalui hotline 1800222500 atau 1300883010 mulai Isnin ini antara jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang. 


Untuk makluman sebanyak 4.12 juta permohonan BR1M telah diterima dan sebanyak 3.1 juta permohonan telah dililuskan. Baki permohonan sedang disemak dan dijangkakan selesai sebelum 15 Januari ini. Namun tarikh penyerahan Borang BR1M dilanjutkan sehingga 10 Februari hadapan.


Bagi pemohonan yang gagal, rayuan boleh dibuat dengan menggunakan BORANG KHAS yang boleh didapati di pejabat LHDN, agensi kerajaan berkaitan atau  dimuat turun melalui laman web www.treasury.gov.my.

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse