Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Selasa, 24 Mei 2011

PENGHINAAN KE ATAS ISLAM OLEH SATU LAMAN BLOG:MOHON DIAMBIL TINDAKAN SEGERA..!salam kepada semua...MARAH DAN GERAM ITULAH YANG PENULIS SMART GENERATION DAPAT LUAHKAN UNTUK PENULIS BLOG http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/author/mhsaw/ KERANA SECARA TERANG-TERANGAN MENGHINA ISLAM...MEMANG BEGITU KEJI DAN KOTOR SEKALI KATA-KATANYA KEPADA AGAMA ISLAM INI...BUKAN SAHAJA NABI MUHAMMAD...TUHAN JUGA DI HINA...SUDAH HILANG WARASKAH PENULIS BLOG INI..?
SEMOGA ALLAH S.W.T MEMBERIKAN TAUFIQ DAN HIDAYAH KEPADA PENULIS BLOG INI http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/author/mhsaw/ SUPAYA KEMBALI KE PANGKAL JALAN DAN BERTAUBAT..SESUNGGUHNYA KUASA ALLAH S.W.T  ITU SANGAT LAH DAHSYAT.....


PENULIS SMART GENERATION YAKIN BAHAWA PENULIS BLOG INI ADALAH ORANG MELAYU YANG SUDAH HILANG PEDOMAN DALAM HIDUP..JAUH DARI SINAR DAN HIDAYAH....MOHON KERAJAAN MALAYSIA DAN PIHAK BERWAJIB SEPERTI PIHAK KESELAMATAN DALAM NEGERI DAN SURUHANJAYA KOMUNIKASI MALAYSIA UNTUK MENGAMBIL TINDAKAN DENGAN SEGERA BUAT PENULIS BLOG INI...JANGAN BIARKAN PENULIS INI TERUS MENGHINA AGAMA ISLAM SEDEMIKIAN RUPA...!!!!!!


SEMOGA ALLAH AKAN SENTIASA MELINDUNGI KITA DARIPADA FITNAH PENULIS BLOG INI ....AYUH SELURUH UMAT ISLAM KITA BERSAMA MENGECAM PENULIS BLOG INI...http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/author/mhsaw/9 ulasan:

istana biru berkata...

sakitnya hati baca blog tu..geram sgt2....hurm.. betul ke dia makcik n islam???

Abdullah Ammar Al-imarah berkata...

apa maw jd dgn dunia.. waduh3.. islam has been promised to rise again.. and i wanna be among the one rising it!!

Awliya Al-Rahman berkata...

yahudi laknatullah...penghinaan yang ckup2 berani trherhadap Islam...moga cepat diambil tindakan..saya benci kepada makcik nie...apepon saya doakan semoga dia kembali bertaubat!

Eza Zularyeza berkata...

Sesungguhnya kita berada di akhir zaman.
perkara2 ini pasti akan berlaku.
biarla makcik ni mencari siapa TUHAN nya.
biar dia cari asal usul dirinya..
Agama kita adalah agama yg benar,.kebenaran pasti akan muncul.tetapi sebelum tu fitnah2 dan bisikan syaitan tak dapat dielakkan.Allah maha penyayang dan pengasih juga maha adil dan bijaksana.kita tak tahu kejadian disebalik ini semua.. mgkin makcik ni dah melalui satu pengalaman yg hanya dia dan Allah yg tahu.

nadeeya berkata...

bahlul punyer olang. mmg patot pon dia terima kata2 kesat ni!! sy rs ni kes berat ni. kita mesti report kat pihak2 agama atau pihak2 yg terlibat dgn kes mempersendakan agama ni. tujuannya kita tak nak makcik ni menyebarkan ajaran sesat kat orang ramai..

Just Mini Love berkata...

makcik nie dah padam blog dia.. smlm ade..arini dah xde.

coffee berkata...

kepada tuan blog,
assalamualaikum dan salam sejahtera, diharap tuan blog dapat membuang semua gambar berkenaan makcikhajjar yg menghina Islam, wordpress beliau telah dihapuskan namun hasil editing picture beliau masih ada di blog2 blogger yg lain, harap kerjasama anda DISEGERA kan.... anda antara blog yg tersenarai dalam GOOGLE IMAGE for "makcikhajjahsittalwuzara2u" HARAP KERJASAMA ANDA! MERE WORD IS ENOUGH! PLEASE DELETE THE PICTURE FOR THE SAFEGUARD OF ISLAM!
http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/05/buang-gambar-berkenaan.html

bard berkata...

mmg siapa gerangan yg punya ngkara ini aku kalau dapat aku pijak perut dia sampai terburai isi nya mmg betul2 punya setan merah org yg buat semua ni takbir!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mak Ammar berkata...

saya setuju dgn coffee..please remove this pic segera!

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse