Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Ahad, 31 Oktober 2010

TAHNIAH PASUKAN BOLA SEPAK KELANTAN

salam kepada semua...Penulis mengucapkan TAHNIAH KEPADA PASUKAN THE RED WARRIORS apabila membuktikan mereka layak di gelar Gergasi Malaysia masa kini apabila menjinakkan Sang Rusa 2-1 pada perlawanan akhir PIALA MALAYSIA 2010.Kelantan yang Gah dengan reputasi tanpa bolos dalam 6 perlawanan terakhir terpaksa akur apabila negeri sembilan di hadiahkan sepakan penalti apabila khairul fahmi che mat menjatuhkan S. Kunalan dan Shahurain abu samah berjaya menjaringkan gol untuk negeri sembilan.
Tersentak dengan gol itu, kelantan menggandakan asakan namun tidak menghasilkan sebarang gol sehingga tamat separuh masa pertama.Bersambung babak kedua kelantan tidak menunggu lama untuk memburu gol penyamaan apabila sepakan shahrul talaha berjaya di tanduk masuk oleh hairuddin omar pada minit ke 57″.
Pada minit ke 65″ Badhri Radzi atau Piya muncul wira pasukan The Red Warriors apabila menjaringkan gol kemenangan menewaskan penjaga gol negeri sembilan sani anuar kamsani.Dengan kemenangan ini, Menteri Besar Kelantan, Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat mengumumkan cuti peristiwa untuk negeri kelantan pada 31 OKTOBER 2010.

PENULIS MERUPAKAN SALAH SEORANG PENYOKONG KELANTAN YANG MAHUKAN KELANTAN MEMENANGI PIALA MALAYSIA.TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMAIN BOLA SEPAK KELANTAN YANG MEMBAWA SEMANGAT THE RED WARRIORS DAN ``GOMO KELATE GOMO. ``

1 ulasan:

nurkaloi berkata...

ermmm yelah tahniah laaa
ayat pasrah

haihhh
takpo tun dopan kito jumpo laiee
kek bukit jalil
hobin jang hobin

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse