Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Jumaat, 1 Mac 2013

LAHAD DATU SABAH DALAM ZON PERANG:ANGKA KORBAN MENINGKAT

Ayuh seluruh rakyat malaysia kita mendoakan keselamatan kepada pasukan keselamatan dan penduduk lahad datu sekarang ini kerana sedang berada dalam zon perang.semoga tidak ada lagi yang terkorban dan mohon kerajaan malaysia selesaikan segera perkara ini..!


Media Filipina melaporkan bahawa beberapa orang telah terbunuh ketika penceroboh dari kesultanan Sulu berbalas tembak dengan pasukan keselamatan Malaysia di Lahad Datu.

Bagaimanapun ia tidak diketahui anggota dari pihak mana yang terbunuh dalam kejadian tersebut.

Akhbar Philippine Star melaporkan bahawa pihak berkuasa Malaysia memulakan serangan ke atas kubu pihak penceroboh tersebut hari ini.

Akhbar itu memetik laporan radio yang menemubual beberapa saudara-mara Sultan Sulu, Sultan Jamalul Kiram, termasuk adiknya Azzimudie Kiram yang mengetuai kumpulan bersenjata di Lahad Datu itu, sebagai berkata terdapat beberapa kematian dalam kejadian tersebut.2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sulu adalah umat ISLAM sama seperti umat Islam DI Malaysia. Mahzab Shafiee.

ISS berkata...

eventhough they are muslim ...but they don't follow sunnah rasulullah. They don't know 'adab' in war. they slaughtered policeman.
This is what happened in arab world before Rasullullah SAW came, and they do exactly same as ROM and PARSI...slaughtered their enemy..

They already fitnah to muslim and Rasulullah SAW.

Same what happened before Rasulullah SAW came.

if they want war.....we give them war.....if they kill our men...we kill them back.....but not as same as SULU soldiers did.

ALLAHUAKBAR, ALLAHUAKBAR, ALLAHUAKABAR

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse