Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Khamis, 29 Mac 2012

PROTON PREVE :DRIVE IT TO BELIVE IT!

Sebelum ini ada kedengaran yang model terbaru Proton dengan kod nama Proton P3-21A bakal diberikan nama Proton Preve. Dan akhirnya hari ini laman Arena Kereta telah berjaya mengeluarkan gambar Proton Preve untuk mengesahkannya. 

Perbandingan Spesifikasi Proton Preve VS Toyota Vios VS Honda Civic?

Proton Preve Price Proton PREVE (Sedan)   Nama Sebenar Proton P3 21A!!
Kredit : Arena Kereta
Jikalau dibuat perbandingan di antara Proton Preve dengan Toyota Vios dan juga Honda City, tampak Proton Preve berada di kelas tersendiri.  Yang pastiya, harapan kami jika harga Proton Preve ini dapat dikurangkan lagi, ia merupakan bonus kepada pihak Proton juga (daripada aspek membina kepercayaan semula dikalangan pembelinya dan juga aspek pemasaran) di mana peminatnya yang meletakkan harapan yang tinggi sejak bermulanya desas-desus penghasilan Proton Preve ini.
Cuma bagaimana prestasi sebenarnya, itu kami pulangkan semula kepada anda, anda dan anda semua yang bakal memandu ujinya kelak.
Apa keistimewaan disebalik nama Proton Preve ini? Sama-sama kita nantikan pengumuman Proton? Atau anda ada maklumat & respon yang mahu dikongsikan di sini?

FROM:Beritasemasa.com

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse