Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Ahad, 11 September 2011

DENDAM ORANG-ORANG MELAYU YANG MENJADI MANGSA KEKEJAMAN KOMUNIS TIDAK AKAN PERNAH TERKUBUR!...MAT SABU HARUS MOHON MAAF SECARA TERBUKA..!!!
salam kepada semua...


PENULIS SMART GENERATION TIDAK BERSETUJU DENGAN KENYATAAN YANG DIKELUARKAN OLEH MAT SABU YANG MENGANGGAP KOMUNIS SEBAGAI WIRA SEBENAR KEMERDEKAAN...DAN MENYOKONG TINDAKAN KOMUNIS MENYERANG BUKIT KEPONG...
APA YANG PASTI..MAT SABU PERLU TAHU BAHAWA SEMUA ORANG-ORANG POLIS YANG MATI DI BUKIT KEPONG ITU ADALAH ORANG MELAYU DAN AHLI KELUARGA MEREKA JUGA MERUPAKAN ORANG MELAYU YANG MEMPERTAHANKAN KAWASAN BUKIT KEPONG DARIPADA DI RAMPAS OLEH KOMUNIS...!!!!


MAT SABU PERLU TAHU BAHAWA KOMUNIS JUGA TELAH MENIMBULKAN HURU HARA DI NEGARA INI SEHINGGA MENIMBULKAN KETAKUTAN DIKALANGAN MASYARAKAT MELAYU....

MAT SABU MUNGKIN TIDAK PERNAH MERASAI BETAPA SUSAH DAN SEKSANYA KEHIDUPAN MASYARAKAT KETIKA ZAMAN KOMUNIS INI...MUNGKIN MAT SABU LUPA BERAPA RAMAI ANAK-ANAK GADIS MELAYU YANG MENJADI MANGSA ROGOL DAN BUNUH ANGGOTA KOMUNIS INI....!!!!!!


MAT SABU HARUS MENARIK KEMBALI KENYATAAN BELIAU KEPADA UMUM YANG MENYIFATKAN KOMUNIS SEBAGAI WIRA SEBENAR DALAM SEJARAH NEGARA INI...!!!!


MAT SABU PERLU TAHU....TERLAJAK PERAHU BOLEH DI UNDUR..TELAJAK KATA BURUK PADAHNYA....!!!!!DENDAM ORANG--ORANG MELAYU YANG MENJADI MANGSA KOMUNIS TIDAK AKAN PERNAH LUNTUR DAN TERHAPUS...!!!!!!!!2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tu je? 0... X de fakta pn.. skdr mndesak je.. LOL..

Tanpa Nama berkata...

nk fakta apanya...da benda tu memang betul...kalau semua benda nk ckp fakta mampusla....bukan semua benda atas dunia boleh jadi fakta...kalau dah salah ngaku jela...

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse