Selamat datang ke blog Smart Generation kami menyediakan pelbagai jenis barangan untuk anda pilih dengan harga berpatutan! kepuasan anda keutamaan kami!.Jangan lupa untuk follow blog ini ok..:-)..SMART GENERATION MENGUCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA.

Selasa, 12 April 2011

PENGIKTIRAFAN DAN PENGHARGAAN Score A PROGRAMME

Salam kepada semua...

Pengiktirafan dan Penghargaan
25-8-2002 : Launching of Score A Programme™, Sekolah Wawasan, Subang jaya, Selangor, oleh Deputy Minister of Education, Y.B. Dato' Aziz Shamsuddin.
30-1-2004 : Sarawak Scholars' Night, by Menteri Pertanian Dan Industri Makanan, Sarawak, Y.B. Dato' Sri Haji Adenan Bin Satem.
21-7-2005 : Majlis Penyerahan Score A di Pasir Gudang, JB, oleh Menteri Usahawan Koperasi dan Pembangunan, Y.B. Datuk Mohamed Khaled Nordin.
21-9-2005 : Majlis Menandatangani Perjanjian Pendidikan Anak-Anak Kakitangan Penjara Dengan Score A, oleh Timbalan Menteri, Kementerian Keselamatan Dalam Negeri, Y.B. Dato' Noh Bin Omar.
13-2-2006 : Program Anugerah Pelajar Cemerlang Parlimen Parit Sulong, oleh Menteri Sains, Teknologi Dan Inovasi, Dato' Jamaluddin bin Dato' Mohd Jarjis.
25-3-2006 : Majlis Pelancaran Dan Penyerahan Portal Score A Parlimen Pagoh, oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia, Y.B. Tan Sri Dato' Haji Muhyidddin Bin Haji Mohd. Yassin
Dan satu-satunya Portal Pendidikan yang mendapat pengiktirafan dari Menteri Pelajaran Malaysia Y.B. Dato’ Sri Hishammuddin Tun Hussein, dan PIBG Nasional.
(Bukan senang nak dapat endorsement Menteri Pelajaran, setelah 4 tahun berjaya (2002 – 2006) baru Menteri endorse)

15 April 2010
Pelancara dan MOA GPMS & Kenshido oleh Y.A.B Tan Sri Muhyiddin B Mohd Yassin, Timbalan Perdana Menteri Merangkap Menteri Pelajara di Universiti Malaya, Kuala Lumpur

20 Ogos 2010
Pelancara Skuad Jelajah Motivasi Peperiksaan GPMS-Score A 2010 oleh Y.A.Bhg Datin Paduka Seri Rosmah Mansor, Ibu Pendidikan Negara di UiTM Shah Alam

 Laporan Media

Buletin TV3

Berita Astro

Dan lain-lain laporan media elektronik: MHI / Radio Wanita FM
Utusan Malaysia
East Malaysia News

The Star


Tamil News

Dan lain-lain laporan media cetak:
Berita Harian / China Press / Guang Hua News / Malaysia Today / Nanyang Press / Sarawak Tribune / Sibu Borneo Post / Sibu News / Sin Chew Daily / Tawau News

Tiada ulasan:

CARI ITEM PILIHAN ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG TEMPAHAN ONLINE (LENGKAPKAN SELEPAS PEMBAYARAN DI BUAT SAHAJA)

Powered by 123ContactForm | Report abuse